Сряда, 30 Ноември 2022

Петък, 21 Октомври 2016 15:11

Японски метод за лечение с вода: най-лесният път към здравето

Този метод е много популярен днес в Япония. Необходимо е да се пие вода веднага след събуждане сутрин. За много заболявания, водата е 100% лекарство.

Японската медицинска асоциация потвърди лечебното действие на обилното пиене на вода сутрин. Признато е като ефективно лечение за следните заболявания:

Главоболие, телеснп болки, заболявания на сърдечно-съдовата система, артрит, аритмия, епилепсия, наднормено тегло, астматичен бронхит, туберкулоза, менингит, заболявания на бъбреците и пикочния мехур, повръщане, гастрит, диария, захарен диабет, запек, всички очни заболявания, заболявания на женските органи, заболявания на ушите, носа и гърлото

 Японски метод за лечение с вода

1. Сутринта, още преди измиване на зъбите е необходимо да се изпият четири чаши вода (чаша вода - 200 мл).

2. Измите зъбите си, но не яжте и не пийте нищо в следващите 45 минути.

3. След тези 45 минути, може да се яде и пие.

4. Не яжте и не пийте в продължение на два часа след закуска.

5. Тези, които не са в състояние да изпият сутрин четири чаши вода, може да започнат с по-ниска доза и постепенно да увеличават до достигане на четири чаши.

Защо трябва да се пие вода сутрин

След сън човек има по-гъста кръв поради липсата на вода, затова трябва да се пие вода сутрин на гладно. Ако човек не прави това и започва да яде сандвичи с кафе, кръвта става още по-гъста, тъй като е необходима вода за храносмилането.

Кафето и чаят са диуретици. Това означава, че организмът ще изхвърля повече вода през бъбреците, отколкото сте изпили. В резултатът се стига до хроничен недостиг на вода, постоянно гъста кръв, проблеми с дебелото черво. Ето защо преди хранене трябва да се пие вода, за да се гарантира правилното храносмилане. След ядене трябва да се издържи определено време до следващия прием на вода или храна. То е около 2-3-4 часа, в зависимост от това, какво сте яли и колко.

Водата напуска празния стомах след 5-10 минути. Водата бързо попада в дебелото черво и се абсорбира. Това означава, че организмът може лесно да отдели сокове в стомаха, без сгъстяване на кръвта.

Вода с лимон: ползите

1. Укрепва имунната система. Лимонът е богат на витамин С и калий. Той стимулира мозъка и нервната система, контролира кръвното налягане.

2. Създава алкално равновесие, защото лимонената киселина не повишава киселинността.

3. Тя подобрява обмяната на веществата. Лимоновият сок съдържа пектин, който помага на организма да се бори с глада. Освен това е доказано, че хората, които поддържат алкална диета отслабват много по-бързо.

4. Лимоновият сок стимулира храносмилането. Топлата вода служи за стимулиране на стомашно-чревния тракт и перисталтиката.

5. Тази напитка има лек диуретичен ефект. Лимоновата вода увеличава скоростта на уриниране, което помага за бързо изчистване на тялото и поддържа здравето на пикочните пътища.

6. Почиства кожата. Витамин С намалява бръчките и петната по кожата, тъй като премахва токсините от кръвта.

7. Една чаша вода - това е борба с дехидратацията, от сутринта всички системи да започнат да работят правилно и на първо място - надбъбречните жлези, които отделят хормони. Организмът ще бъде готов за стреса и през целия ден ще бъде в състояние да функционира нормално.

Срок за лечение на някои заболявания:

1. Високо кръвно налягане - 30 дни;

2. Гастрит - 10 дни;

3. Диабет - 30 дни;

4. запек - 10 дни;

5. Болните от артрит трябва да следват тази процедура 3 дни в първата седмица, а от втората - всеки ден.

Този метод няма странични ефекти. Би било добре, ако се продължи тази процедура и след лечението и стане начин на живот. Пийте вода и бъдете здрави и активни.

rosa-tv.com

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни