Събота, 28 Януари 2023

Вторник, 15 Ноември 2016 19:58

Главният архитект на София Здравко Здравков e човекът издал разрешителното за строежа на сградата в градинката на Младост

В официално писмо кметът на столицата Йорданка Фъндъкова подчерта, че поставянето на заграждения на въпросното място е провокация към ГЕРБ, а по случая в момента тече ревизия

Няма да подавам оставка и с мен не са водени подобни разговори. Това каза пред журналисти кмета на София Йорданка Фъндъкова. Тя изрази остро недоволство от факта, че въпреки че е водила раговори с главния архитект на столицата Здравко Здравков, да се спре строежа в градинката на квартал Младост, там са поставени заградителни пана за строеж.

В настоящата ситуация приемам това като провокация и искам да отбележа,че със Здравков се бяхме договорили, че там към момента нищо няма да се строи, каза още кмета на София.

В същото време обаче стана ясно, че на мястото на въпросната градинка в квартал Младост бъдещия строител все пак е поставил заграждения. Днес на място се бяха събрали десетки жители на квартала за да изразят недоволство от подготвения строеж.

BIG5.BG

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни