Неделя, 14 Август 2022

Събота, 31 Декември 2016 18:35

Путин: "Главното е, че ние вярваме в себе си, в собствените си сили, в нашата страна"

Това казва руският президент Владимир Путин в традиционното си новогодишно обръщение, което се излъчи в Далечния изток, предава ТАСС.


"2016 година си отива. Беше сложна, но трудностите, с които се сблъскахме ни сплотиха, предизвикаха ни да открием огромните резерви на нашите възможности за движение напред", казва президентът на Русия.
"Главното е, че ние вярваме в себе си, в собствените си сили, в нашата страна", убеден е Путин. Той благодари на всички руснаци "за победите и постиженията, за разбирането и доверието, за реалната, искрена загриженост за Русия".
Путин отбелязва, че всички руснаци "са обединени от общите грижи и общите радости, от надеждата за най-доброто". "Но не всички днес са на празничната трапеза: не малко от нашите граждани, включително и тези, които са далеч от дома, осигуряват сигурността на Русия, работят в заводите и дежурят в болниците, управляват влакове и самолети", напомня той. "На всички, които изпълняват сега своя трудов и военен дълг, моите най-добри пожелания за следващата година", казва президентът.
"Сега ние с нетърпение чакаме ударите на Кремълския часовник и като никога ясно чуваме хода на времето, чувстваме как бъдещето се приближава", казва президентът. "Това се случва само в тези моменти, на този чудесен, любим на всички празник и той има своите тайни. Например, всеки един от нас в новогодишната нощ може да стане за малко вълшебник" - каза Путин.
"За това, е нужно просто с любов и благодарност да се обърнем към родителите, да се обърнем с внимание и грижа към децата си, своите семейства, колеги, да оценим приятелството, да защитим истината и справедливостта, да бъдем милосърдни, да помогнем на тези, които чакат подкрепа".
"Нека се сбъднат всички наши мечти, чисти мисли и добри намерения, нека във всеки дом царят радост и любов, нека станат по-красиви и по-привлекателни скъпите за сърцата ни улици, градове и села", пожела държавният глава. "Мир и просперитета на нашата обща велика Родина - Русия, щастие и здраве, благополучие за вас", каза той на руснаците.
Превод: BIG 5.BG

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни