Неделя, 04 Декември 2022

Събота, 18 Март 2017 14:56

Нинова към Борисов: Кажи си за Ердоган!

Това апелира към бившия премиер лидерът на БСП

„Призовавам Бойко Борисов: Кажи си за Ердоган!“, апелира към бившия премиер лидера на БСП Корнелия Нинова от Операта в Бургас.

Там тя се срещна със симпатизанти на левицата, пред които се зарече да върне честта и достойнството на страната ни на международната сцена.

„Никога няма да се примирим с послушанието на български политици и държавници навън. Никога няма да приемем, че може да се продаде националният интерес заради личния, заради едно потупване по рамото или една снимка с началника“, каза още лидерът на БСП.

Тя се обърна и към служебния премиер Герджиков и го призова да защити България- не само като заяви, че никой няма право да се меси във вътрешните ни работи. „Нужни са действия. Прекратете концесията за летище София и не давайте този стратегически обект на турски фирми и отменете постановление 208, с което Борисов задължи българските кметове да настаняват бежанци в общините ни“, каза още Нинова.

По думите й отдавна политическата класа на България не е била поставена пред такъв избор – политическо послушание, мандатно мислене и борба за власт или стратегическа държавност и борба за България.

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни