Събота, 25 Март 2023

Понеделник, 08 Юни 2020 11:58

Страхът на Борисов: Цветанов прави партия за следващите избори

Цветанов е категоричен, че ако се прави политически проект, то той трябва да е с ясни евроатлантически принципи.

„Днес повече от всякога хората искат да има икономическа стратегия, затова расте критиката и към предложенията на кабинета. Ако не се отговори подобаващо на недоволството на хората, ще има по-отчетливо търсене и припознаване на политически субекти извън властта“, каза пред БНР Цветан Цветанов, ръководител на Евроатлантическия център за сигурност.

Според него желанието на управляващите за държавна петролна компания е липса на икономическа логика.

„Политиката не е за огорчени или за обидени, а за хора, които имат хоризонт и биха искали да получат подкрепа за секторните политики, които могат да бъдат реализирани. Аз не съм от политиците, които отиват на лични нападки. Днес мога да говоря с всеки, независимо от неговите възгледи. Трябва да създадеш платформа, която да обединява, а не да разделя“, уточни Цветанов.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

В предаването „Неделя 150“ Цветанов допълни:

„Убеден съм в това, което наблюдаваме – че хората имат нужда от нови проекти… Недоверието е огромно и има натрупан дефицит. Разговорите с хората са най-ценното нещо“.

До два-три месеца за Цветанов ще стане ясно дали да стартира нов политически проект. И той допусна възможността неговият проект да се яви на предстоящите догодина парламентарни избори.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни