Понеделник, 27 Март 2023

Събота, 29 Октомври 2016 20:19

Пияната Емануела извикала Христо в тоалетната

Излизат детайли от снощната оргия в Къщата на Биг Брадър

 Излизат детайли от снощната оргия в Къщата на Биг Брадър за която писаха в сайта NBOX.BG.

 Ути съблякъл гол Христо и го вкарал под душа, актьорът повече се правел на пиян, отколкото бил в действителност.

Според разказа на нашия източник всичко започнало след като съквартирантите получили алкохол и цигари.

 По план, фолкдивата Емануела трябвало да бъде изведена тайно от Къщата снощи, за да изпълни предварително поет ангажимент за свое участие. Това обаче не се случило, тъй като чалга фурията се напила, смесвайки текила с други питиета. Така в даден момент тя попаднала в тоалетната, където известно време дори повръщала.

 Най-изненадващо обаче Емануела извикала актьора Христо при себе си, след което по микрофоните се чуло пъшкането от секса между нея и псевдоактьора.

 Същият, който провали мисия на съквартирантите под предлог, че не желае да се целува с чужда жена, в крайна сметка директно преспа с такава.

 Снощи той услужливо забравил своята голяма чуждоземна любов и се отдал на скрит купон с новата си секси партньорка.

 Първоначално съквартирантите в Къщата не разбрали какво точно се случва и дори се притеснили за Христо и пияната певица. После обаче чули пъшкането на двамата от тоалетната и всичко им се разяснило.

 Ути, дори извадил Христо от обятията на Емануела и го вкарал под душа. След като постоял известно време там, Христо бил привикан на отчет в изповедалнята.

 След като излязал от разговора си с Биг Брадър актьорът изглеждал напълно трезвен и само се подхилквал.

Очаквайте още подробности на www.nbox.bg

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 29 Октомври 2016 20:19
  Емануела влиза във VIP Brother

  Един съквартирант ще напусне къщата тази вечер

  Поп фолк певицата Емануела ще влезе тази вечер в къщата на VIP Brother. Известната с острия си език, купонджийски дух и емоционален нрав изпълнителка се готви да превземе Къщата на Big Brother и е сигурна, че много бързо ще се впише в живота в нея, съобщава Нова ТВ. Емануела е истински боец и последните години животът ѝ е пълен с възходи и разочарования. Днес тя е превъзмогнала всичките си неволи, превзела е класациите в поп-фолк индустрията, няма мъж до себе си и е сигурна, че VIP Brother ще ѝ донесе само положителни емоции. Как обаче ще бъде приета от нищо неподозиращите Съквартиранти, които вече почти две седмици нагаждат характерите си, ще успее ли да се впише в обстановката, която вече са създали или ще вземе нещата в свои ръце и ще пренареди играта, зрителите ще видят още тази вечер.

  След като мисия "Марионетки" се увенча с неуспех, седмичният бюджет на Съквартирантите от 136 лева се оказа напълно недостатъчен, за да покрие нуждите им. Големият брат е строг, но справедлив и ще даде шанс на Съквартирантите да си върнат 50% от загубеното. Звездите – бивши марионетки, ще трябва да изкупят вината си за провала, като заснемат клип към песента Barbie Girl, а зрителите ще имат 24 часа да определят дали Съквартирантите са се справили достатъчно добре, като харесат видеото във Facebook страницата на предаването. Целта е то да събере възможно най-много харесвания, за да бъде успешна мисията и Съквартирантите да си върнат 50% от бюджета.

  Живото предаване тази вечер ще бъде изключително динамично. Поради огромния брой важни събития, решаващи живота в Къщата, продължителността му по изключение ще бъде три часа. Освен влизането на Емануела и поставянето на съдбата на Съквартирантите в ръцете на зрителите, един от тях ще напусне шоуто. Номинираните тази седмица са Лили, Миглена и Алек Сандър, а кой от тях ще стане първият участник във VIP Brother 2016, напуснал по волята на зрителите, ще разберем още тази вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ.

  BIG5.BG

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни