Събота, 25 Март 2023

Петък, 04 Ноември 2016 13:04

Спецченгета задържаха близо 33 килограма хероин в дипломатическа кола!

Акцията се е провела във вторник и в нея е участвал служител от българското външно министерство

Вчера около 18 часа при спецакция на Криминална полиция със съдействието на служител на МВнР е било задържано голямо количество хероин, научи ексклузивно NBOX.

Операцията се е провела на входа на автомагистрала Марица и автомагистрала Тракия, в района на Пловдив.

След проверка на автомобил с регистрация на чужда дипломатическа мисия е установено, че в колата има 32.7 вещество което е показало реакция на хероин. Водъчат на превозното средство е задържан, а след проведените разпити по случая се издирва лицето К.К. от София.

Хероинът е внос от Турция, а печалбата от 1 килограм чисто вещество се оценява на над 80 000 лева. Общата стойност на задържания наркотик възлиза на 2.6 милиона лева.

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 04 Ноември 2016 13:04
  Собственикът на Хиполенд пред bTV: Близък на Сталийски ми каза, ако продължавате да протестирате ще ви фалираме за 2 минути!

  Те влязоха в магазините на фирмата ден след като изпълнителният директор Мариан Колев се оплака, че полицията едва не е ослепила 17-годишния му син, който бил напръскан от упор газ на протеста на 2 септември.

  Служители на компанията редовно участват в протестите срещу правителството и главния прокурор. От МВР посочиха, че акцията е за противодействие на некоректни търговски практики и закононарушения при внос и търговия с карго стоки.

  „Всички тези институции са длъжни да правят проверки. Изненадата е, че едновременно три различни инстанции да дойдат на проверка и случайно да съвпада с някакво изявление, което съм дал във фейсбук страницата на фирмата ни. Някой път случайностите са прекалено случайни“, каза още той. – „Дали сме некоректни или не могат да кажат нашите клиенти, партньори, доставчици. С някои от тях сме от 15 години заедно. Всички ни уважават.

  След съобщението за акцията, тази реакция ме втрещи, благодаря на всички граждани. Това показа имиджа ни в очите на обществото“, добави Колев.

  „Бях изненадан, някъде към 3:30 ме потърси министърът на вътрешните работи Христо Терзийски. Беше доста коректно, спокойно, само, че той ми сподели, че е изненадан и ядосан, от това, което се случва. Поинтересува се за сина ми, за това което се случва. Той беше сърдит, че нещо става без неговото знание. Една такава акция ме тревожи, нещо ако минава през главата на министъра, кой натиска копчето, кой казва да“, каза още той.

  „Не ми харесва изобщо средата, не ми харесва, че децата ни не желаят да остават в България. В училището на сина ми около 100 деца ще завършат тази година, от тях има 1 който е обявил, че ще продължи образованието си в България – сина ми.

  Защо нашите деца не искат да останат тук?“, каза още той. „Не познавам Александър Сталийски, не познавам Пеевски. Фирма на Сталийски ми беше отправила предложение да купи фирмата. Един от близките на Сталийски е казал: Ако продължавате да протестирате, ще ви фалираме за 2 минути“, каза собственикът на „Хиполенд“.

 • Петък, 04 Ноември 2016 13:04
  Нова акция в парк „Росенец“

  „Не приемаме обяснението, че се извършват ремонтни или строителни дейности“, категоричен е Христо Иванов

 • Петък, 04 Ноември 2016 13:04
  Херо Мустафа с подаръци за ВМА, „Пирогов“ и доц. Кунчев

  Ген. Мутафчийски получи вниманието на посланика на САЩ

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни