Събота, 25 Март 2023

Вторник, 08 Ноември 2016 12:57

Батков Junior се изживявал като олигарх, летял само бизнес класа!

Наследникът на адвоката Тодор Батков искал да бъде като тати, под нивото му било да лети като нормалните хора

Тодор Батков Junior известен още във фолк средите, като най-търсеният мъж на планетата, никога не летят като нормалните хора, а ползвал само бизнес класа, научи NBOX от свои добре проверени източници. Малкият бос открито заявявал, че му било под нивото да ползва стандартни авиоуслуги, тъй като бил много голям.

Както е известно, Батков Младши, завърши средното си образование в Кеймбридж, след което учи и за висше в Лондон. В този период бъдещият крупен бизнесмен редовно летеше между София и Лондон. В София за да види някоя от стотиците си обожателки, като Юрия Юревич например, за която изследователите и до днес не могат да проумеят с коя своя черта точно е красива, а в Лондон за да учи и хапва fish&chips.

След като първо се включи в боклуджийския бизнес, днес Тошко иска да стане крупен собственик на заведения за веселби с филиали в Токио и любимия му Лондон. Нека припомним, че и други родни величия откриха нощни клубове в града на Маргарет Тачър.

Батков Junior щял да стартира грандиозния си проект с клуб в Студентски град. Заведението щяло да пуска черна музика, на бял фон, поради многото африканци в района. Там щели да пеят Гери-Никол, Дара, Тита и да се сервират банани от избрани световноизвестни марки.

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни