Събота, 01 Април 2023

Събота, 12 Ноември 2016 20:08

В деня за размисъл, Цецка Цачева на пазар

Кандидатът за президент на ГЕРБ си напазарува зимни дрехи в столичен мол

В деня за размисъл, кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева реши да отиде на пазар в столичен мол, видя Nbox. Председателят на Народното събрание обиколи няколко магазина. Явно с оглед на идващите студени дни, Цачева наблегна на зимните си покупки.

Кандидатът за президент на ГЕРБ бе в компанията на нейни приятели. В началото посетителите на мола бяха същисани, че ден преди балотажа Цецка Цачева е решила да се появи на обществено място. На пръв поглед, тя бе без обичайната си охрана от НСО, но в последствие се оказа, че няколко здрави момчета я следват навсякъде. Телохранители обаче гледаха да не се набиват на очи и чинно чакаха Цецка Цачева пред всеки магазин и не влизаха с нея, за да не притесняват другите клиенти.

Нейни поддръжници пък не пропуснаха отдалата им се възможност, снимайки се за спомен с нея и окуражавайки я за утрешния ден. Както е известно само след няколко часа е балотажът на кандидат-президентските избори. Цецка Цачева ще се изправи срещу генерал Румен Радев, който бе издигнат от Инициативен комитет и подкрепен т БСП. Именно двамата събраха най-голям вот на първия тур.

Снимка: NBOX.BG

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни