Понеделник, 27 Март 2023

Петък, 03 Февруари 2017 14:55

Толерантност, толерантност, толерантност - докога, ядоса се Борисов

Времето на моята толерантност приключи

Той атакува рейтингите, които излизат в публичното пространство. Зная цената на експлозията да те харесват, подчерта той. Зная как купихме спартаните и как ги платихме, зная как купихме еърбъсите, закачи се той с първия полет до Брюксел на президент Румен Радев. Спартаните дошли празни, без оборудване и резервни части.

Проверявайте ни от сутрин до вечер, захапа той заявките за ревизия на управлението му от страна на президента и служебното правителство. Борисов разгневен припомни и че в последните си дни кабинетът на Сергей Станишев приел закон да не се проверява управлението на тройната коалиция.
По думите му темата за проверките много го радва, очаква да види какво ще изкарат, и то без притеснения.

Тези, които разбиха КТБ, не могат да ни го припишат, бяхме опозиция, анализира той и поиска обвинителен акт за фалита на банката.

Лидерът на ГЕРБ очаква съдебното решение за референдума. Ако се окаже, че ще е задължителен, следващият парламент ще трябва да вземе решение в тази посока и да се саморазпусне. Готвим се и за двата варианта, изтъкна експремиерът.

Иначе Борисов е песимист за съставяне на правителство след вота.

Толерантност, толерантност, толерантност, - докога, ядоса се лидерът на ГЕРБ. Тези, които докараха батко и братко ще строят магистрала, без да крадат, това е нахалство, продължи Бойко Борисов.

За машинното гласуване той посочи, че партията е "за". Това обаче не решава основния проблем с купуването на гласове, коментира Борисов. Най-малко 18 милиона лева щяло да струва наем на машините.
Предпочитаният вариант е държавата да е собственик на машините. Няма сигурност дали от Филипините ще пътуват, дали от Канарските острови, смята Бойко Борисов.

ГЕРБ започва работата по листите на партията за депутати стана ясно на представянето. Като войни, спартанци, стоим на своя пост, констатира лидерът на ГЕРБ.

И ние имаме пилоти и адмирали, ще ги видите, допълни той.
И във връзка с предлаганото от ГЕРБ военно обучение по желание, лидерът на ГЕРБ посочи, че старите можели да стрелят, а младите трябвало да знаят как се стреля и да има военна подготовка най-малко заради сложната международна обстановка.
На нас по-старите дрехите и кубинките са ни в гардеробите, поясни Борисов.

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни