Понеделник, 27 Март 2023

Вторник, 14 Февруари 2017 16:52

Иван Ласкин: „Трябва да си формен идиот, за да не разбереш поста ми във ФБ”

Изгубени в „превода“ на мрежите - какво написа актьорът, какво разбраха медиите и какъв е „преводът”

 

„Неадекватността на актьора Иван Ласкин мина всякакви граници! Докато цяла България ликува за успеха на Григор Димитров, соченият за „актьор” изригна на личната си страница във фейсбук с гневен коментар. Лишен от слава, той не приема, че в последните дни се пише основно за Григор Димитров, а в същото време никой не пишел за наши артисти и национални герои“.

И

„Скандалджия №1 в театъра Иван Ласкин се забърка в нова помия с огромен риск да бъде намразен и от малкото хора, които до този момент са му били поддръжници.

Еуфорията около Григор Димитров, която завлада страната в последните дни, дойде в повече на звездата от "Васко да Гама от село Рупча". Актьорът се оказа безчувствен на успехите на хасковлията и сочно напсува всички, величаещи най-добрия тенисист на България“.

А ето какво написа вчера Ласкин:

„Вече малко гришорясах, тенесясах и байгънясах! Е*ати нацията от тенесисти се оказахме! Що никой не е написал в ла*няните вестници и сайтове в последно време нещо за Чочо, Велко, Наум, Апостол, Малък Пацо, Асен Миланов, Гълъбов, Нейчо, Господинов, Г. Русев, Гец, Коканова, Паскалева, Горчев, Парцалев,Цонев, Станев, Радичков, Азарян, Йовков, Пелин, Вазов, Вачков, Калоянчев, Колев, Андонов, другия Андонов, БОТЕВ, КУНЧЕВ, СТОЯНОВ!...колко още да пиша?!?!?!“

Стои отворен въпросът дали Григор Димитров се нуждае от защита в този пост или всички изредени и неизредени от Ласкин българи, както и дали изобщо Ласкин напада тенесиста или по своя начин казва друго.

Наложи му се да „направи превод“:

„Трябва да си формен идиот, за да не разбереш поста ми във ФБ и да смяташ, че не се радвам за най-добрият тенисист на България за всички времена!
Убеден съм, че автора на статията, в сайт (кръстил се с чуждица), е жена в чието междукрачие е настъпило многогодишно сексуално безветрие)))Да, може би в дъното на окоравените и гащи има две паяжини, но разбрах, че паяка е умрял отдавна, защото имал обонятелен орган.  
Освен това, видно е, че всеки мой пост предизвиква повече внимание  от целият “творчески, летучен екип на този сайт”...та дори паяка събудих. Горкият, добре, че се спаси и се разбяга в няколко посоки едновременно от клеясалите гащи на “автора”.
Да, обичам вино и съм сигурен, че само аз и Терзииски го пием. Всички останали в БГ, пият компот от теменужки)))) Господа хейтъри, четящи лайнарски сайтове, сами си измислете псувнята, че ме е срам от това, което ми хрумна....)))....А, и моята жена е по-красива от тази на Гришо....)))))“.

Не че и след превода няма да има скандал.

Източник: NBOX.BG

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни