Понеделник, 27 Март 2023

Неделя, 26 Февруари 2017 15:49

Как така 630 дни цяло едно училище било наясно с убиеца, само полицията - не?!

Късното задържане на убиеца от Борисовата градина предизвика фурор от коментари във фейсбук

"Потрес е с каква лекота в България се разпространяват по телевизора обвинения към хора, на които не им се дава думата да се защитят, но никога и към същинските виновници. Не знам как им хрумна на медиите да тръбят безкритично(някои даже талантливи есета написаха по темата), че цяло училище, барабар с директорката, е прикривало убиеца от Борисовата градина, и само една девойка, на която името във всички дописки, които изчетох, е написано с удебелени букви, се държала достойно.

Интересно защо тогава не напишат с удебелени букви имената на съучениците и директорката, а превръщат достойното момиче в мишена на влиятелното семейство на убиеца, толкова влиятелно, че да затвори със страх устите на десетки, даже стотици хора?

Защо никой от журналята не зададе публично въпроса как така 630 дни цяло училище било наясно с убиеца, само полицията - не?! И точно когато си тръгва Костов от системата, изведнъж се появяват свидетели...достойното момиче и братът на убиеца, чиито имена пик, блиц и телеграф дебело подчертават в дописки с нелепи твърдения, уж изречени от съдийката относно децата и директорката от въпросното училище, а всички други медии папагалски препечатват. За капак обаче, и за да се затвърди впечатлението в публиката от калпавото българско училище, точно навреме същите пеевски парцали натрапват нещастен случай с 11 годишно момиче, и видеоклип на ученичка, която се държи вулгарно с учителка в час по литература.

Потрес и виж ми окото е ситуацията. Но същинският потрес е първосигналното възмущение от цяло училище, насадено за изкупителна жертва на боково-цветановската полиция, която за пореден път произведе активно мероприятие, на всичкото отгоре с омерзителен успех. Подобно на онова с горнооряховските лекари. И никой не го е еня колко съдби ще бъдат разсипани. Не дух като кисело зеле в буркан има тук, а суроватка в тенекия от сирене вместо мозък в журналистическите глави, струва ми се."

Ани Енджълс, фейсбук

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни