Събота, 25 Март 2023

Вторник, 28 Февруари 2017 09:45

Ангелкова като Фернандел, но без таланта

Докато държавата се тресе от скандали и предизборна борба бившата министърка на туризма се зъби от снимки с Рики Мартин и Шарън Стоун

Докато държавата се тресе от скандали и предизборна борба бившата министърка на туризма Николина Ангелкова се зъби от снимки с Рики Мартин и Шарън Стоун. Ангелкова се похвали в социалната мрежа с фотоси от церемонията по връчването на наградите "Оскар".

За бляскавото събитие Ангелкова получила покана още през септември. Тя била от филмовата академия на САЩ, отново сама се фука бившата министърка, забравяйки, че е получила поканата не заради себе си или очарователната си усмивка тип "Фернандел", а заради това, че ние сме объркан народ и тя е била наша министърка.

Ангелкова съобщи още, че е била в залата, където преди 2 вечери връчиха наградите на филмовата академия.

"Ще бъда в САЩ само за уикенда и се връщам за предизборната кампания за предсрочните парламентарни избори. Считам, че пряката връзка между киното и туризма е изключително важна за България да се развива като световна кино-дестинация. Киноиндустрията играе голяма роля за популяризирането на страната ни. Всички холивудски звезди, които са се докоснали до България, остават с прекрасни впечатления и огромно уважение към българския народ", уточнява безочливо бившата министърка на туризма в профила си във фейсбук.

 

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни