Четвъртък, 08 Юни 2023

Сряда, 07 Октомври 2020 14:57

Образование в България?! Наглост и безпардонност! Шефовете на Mузикалното училище в София мачкат 17-годишно момиче, унищожавайки 2 години от живота му!

Учителите вече не са учители, а се държат като ръководители на наказателни бригади.

Последните месеци на всички нас ни стана очевидно ясно, че един куп жизненоважни отрасли и направления в България работят брутално и неадекватно, некомпетентно и неефективно. Ширещата се корупция в държавата стана вече известна на всеки един жител в страната, както и на цяла Европа. Премиерът Борисов пък продължава да се чуди: що така било станало?! Ами, уважаеми г-н премиер, щото не само позволявате некомпетентни хора буквално да мачкат младите в България, но и защото подчинените ви създадоха среда от омраза, злоба и завист на всички нива.

Здравеопазването ни е пред колапс, образователната ни система обаче също! Учителите вече не са учители, а се държат като ръководители на наказателни бригади, които с лека ръка са готови да премажат две години от бъдъщето на всяко едно дете.

 

И тук сега ще ви разкажем за съдбата на едно такова дете, като ще спестим името му, защото то и без това е прекалено малко, за да понесе и допълнителния стрес от една подобна публичност. В никакъв случай обаче оттук нататтък няма да спестяваме имената на всичките замесени лица, представящи се за „учители“ и „образователни корифеи“, които обаче не само нямат нищо общо с разбирането за просвета, но и не би трябвало да имат нещо общо с граденето на бъдеще, на което и да е било дете.

Днес едно 17-годишно момиче за пореден път изяде „шамарите“ от злобните си и некомпетентни „преподаватели“. Днес въпросното дете за пореден път се яви на изпит, забележете – по пиано, а не по литература или по математика, на който пореден изпит това дете отново бе унизено въпреки, че покри изискваните параметри, то получи двойка. Тук е и мястото да отбележим, че на предния подобен изпит по пиано, детето се беше явило, но учителката си беше тръгнала по-рано, нагло заявявайки в последствие, че ученичката не се била явила на изпит. Днес въпросното момиче изпълни изискваните произведения, никой твърди, че ги изпълни гениално, но определено ги изпълни не за оценка – Слаб 2.

Нещо повече, заради стреса, причинен от своите загубени преподаватели в лицето на Капка Котева и Диана Николова, както и в лицето на зам.-директорката на Музикалното училище в София – Донка Гергова и директорката Столина Добрева, детето преживя такъв стрес, че от носа му руйна кръв.

И тук е мястото да попитаме тези музикални „гении“, тези „корифеи“ на нотите от Музикалното училище в София: Абе, не ви ли е срам?! Не ви ли е срам, че чрез стреса, който пораждате в едно младо момиче, вие рушите не само неговото бъдеще, като пилеете две години от живота му, но и неговото здраве?! Въпросът е риторичен, ясно е, че не ви е срам! Вие нямате място в гилдията на учителите в България. Защо ли? Тепърва предстои всички да разберат отговора на този въпрос.

ОЧАКВАЙТЕ ДОКУМЕНТИ И РАЗСЛЕДВАНЕ КАК НЯКОЛКО ЛЕЛКИ ПРИЕХА МУЗИКАЛНОТО УЧИЛИЩЕ ЗА СВОЯ БАЩИНИЯ.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни