Събота, 01 Април 2023

Сряда, 30 Септември 2020 10:59

Димитър Байрактаров: Днес свободното слово остана едва в няколко сайта в интернет

“Преди три години и седем месеца бях единственият, който обясняваше в студията на телевизиите за огоромният корупционен потенциал на ОПГ.

Помня как се надпреварваха и дори ми се молеха за участие в сутрешните блокове на така наречените големи телевизии, а след това угоднически се подиграваха зад гърба ми пред някой от управляващите.

Днес всичко, за което обяснявах тогава е факт, включително и протестите. Факт е и невероятната наглост и липса на морал в управляващите от ОПГ. Факт е и моето твърдение, че всички неудобни журналисти ще бъдат елиминирани, а медиите изцяло завладяни.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Днес свободното слово и журналисти се намират във все още незавладяното интернет пространство и няколко свободни сайта, които със сигурност ще бъдат скоро унищожени.

Проведените частични избори ни дадоха ясно да разберем, че с ОПГ промяната е химера. Особено фрапиращ е примера със замяната на осъдения кмет от съпругата му! Днес трябва всички ясно да разберат, че бъдещето е в наши ръце, а не в ръцете на хунтата! Бъдете здрави!”

Това написа във Фейсбук журналиста Димитър Байрактаров.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни