Събота, 16 Октомври 2021

Вторник, 01 Септември 2020 17:14

Тома Биков: Няма да има сблъсъци и кръв на протеста утре

Депутатът от ГЕРБ бе категоричен, че пленарното заседание няма да бъде осуетено и ГЕРБ ще успеят да внесат проекта си за нова конституция

 

 

Надявам се на утрешните протести, които планират блокада на парламента сутринта, да няма стълкновения и ексцесии. Все пак МВР също има хора, не само Николай Хаджигенов. Полицията ще вземе мерки, заяви пред Lupa.bg Тома Биков.

Депутатът от ГЕРБ бе категоричен, че пленарното заседание няма да бъде осуетено и ГЕРБ ще успеят да внесат проекта си за нова конституция. "Ще си има заседание и смятам, че няма начин да бъде осуетено.", прогнозира развитието на събитията в сряда Биков.

"Предполагам, че към 8 ч. няма да има много хора, все пак и те ходят на работа", предположи той.

Утрешният протест го ползват като последен напън Васил Божков и компания, които пращат хора на жълтите павета, вметна Биков.

Депутатът отрече и твърденията на адвоката Петър Славов, че тихомълком управляващите са внесли проект за  отпадане на преференцията в Избирателния кодекс. „Мисля, че не е достоверно. Вече какви ли не информации текат. Според мен няма такова нещо. А и Славов е чул-недочул, той няма откъде да знае", отсече Биков.

 

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни