Вторник, 21 Март 2023

Събота, 25 Април 2020 10:12

Делян Пеевски дари 50 000 лв. на БАН за изследвания на коронавируса

Сдружението "Обединени срещу COVID-19" задели 674 000 лева за битката със заразата, а фирмата "Алтерко роботикс" предостави апаратура за дезинфекция на въздуха срещу вируси на 7 болници

Депутатът от ДПС Делян Пеевски досега е дарил за болници и нуждаещи се в кризата над 4 милиона лева. Този път той предостави дарението си в размер на 50 000 лева на учените от БАН за изследвания в борбата срещу коронавируса.

Пеевски дари и апарат за PCR тестове на "Пирогов", а преди дари предпазни облекла и консумативи за медиците в Северна Македония

Цял клас абитуриенти предоставиха на спешната болница "Пирогов" 740 лева, съобщава Дарик. Учениците от 12 клас в столичната гимназия „Проф.Иван Апостолов” написаха на медиците: "Смятаме, че в такива времена е важно да подадем ръка на нуждаещите се и да докажем, че сме заедно срещу Covid 19. Поради обстоятелствата най-вероятно няма да имаме изпращане, ето защо ние решихме да дарим тези пари на болница "Пирогов". Нека всички сме здрави и се подкрепяме!", пожелават момчетата и момичетата.

Изпълнителният директор на "Пирогов" проф. Балтов благодари на всички дарители, предоставили дарения за 7000 лева през седмицата.

Сдружението "Обединени срещу COVID-19" задели 674 000 лева за битката със заразата, а фирмата "Алтерко роботикс" предостави апаратура за дезинфекция на въздуха срещу вируси на 7 болници.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни