Неделя, 05 Февруари 2023

Четвъртък, 01 Октомври 2020 17:21

Танева се самопохвали: Няма друг министър, който да е оказвал по-завишен контрол отколкото аз

Да, има високо ниво на грешки, но ако не проверяваш, няма да има и грешки, допълни земеделската министърка

 

„Всеки навсякъде греши, няма друг министър, който да е проверявал повече, с по-голям, завишен контрол отколкото аз. Всичко мога с цифри да го докажа“. Това заяви земеделският министър Десислава Танева днес в Сливен по повод действията на „Отровното трио“ и изпратеното от тях писмо до всеки един евродепутат за корупцията у нас, предаде Радио "Фокус" - Сливен.

Според съобщението на „Отровното трио“, в публично изявление на министър Танева се дават ясни инструкции как да се прикриват злоупотребите с евросредства, за да бъде продължено финансирането за България.

„Това, което те са пращали, беше пратено и преди месеци, след въпросната среща. Това беше една политическа провокация, една реплика, казана в отговор на въпроса едва ли не да казваме какви грешки имаме открити и прочие. Аз съм българка преди всичко и винаги ще бъда такава и ние трябва да се представяме пред хората винаги с най-доброто, което можем да представим“, посочи още земеделският министър.

„Общо взето от ей такива фрази, общо празно говорене, сами си правим всичко, което ни се случва и което мислят за нас. Да, има високо ниво на грешки, но ако не проверяваш, няма да има и грешки“, допълни тя.

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 01 Октомври 2020 17:21
  БСП слага край на своеволията на евродепутатите си

  Продължилата почти десет месеца заради Ковид криза и вътрешнопартийната кампания остави евродепутатите на БСП встрани от фокуса на партията. Стигна се дотам те да действат самостоятелно и безконтролно, всеки да си прокарва собствена политика и особени интереси. Един финансира анти-БСП мероприятия, друг работи с противници на партията, трети гласува без да се съобразява с никакви решения или политики на партията. Плащат се хонорари и се канят лектори, които не просто не помагат на БСП, а сипят хули и обиди към партията по медиите.

 • Четвъртък, 01 Октомври 2020 17:21
  За крава България дава повече отколкото за дете!

  Коментар на Кирил Вълчев в обзорното предаване на Дарик радио "Седмицата"

   

 • Четвъртък, 01 Октомври 2020 17:21
  Кредит „Агроподкрепа“ от Fibank в помощ на българското земеделие

  Могат да се възползват съществуващи и нови клиенти за банката, които имат нужда от оборотни средства за своя бизнес

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни