Събота, 01 Април 2023

Вторник, 06 Октомври 2020 16:30

„Македонско малцинство“?! Я, моля ви се, извадете главата от задника си, че си измачкахте гънката!

Радан Кънев и Елена Йончева се опитаха да направят нещо добро, но по стар български обичай, вместо да изрисуват вежди, започнаха да ни вадят очите

 

Радан Кънев и Елена Йончева се опитаха да направят нещо добро – да съобщят на висок глас в Европа, че в България марширува бурканова корупция. По стар български обичай обаче, вместо да изрисуват вежди, започнаха да ни вадят очите. Претенциозно, нагло, а предполагам и  добре платено, тези двама наши народни избраници в европарламента се опитват на „поредно четене“ да ни пробутат Истанбулската конвенция.

Аз лично съм приел, че гейовете са си гейове и без официални документи. Щъкат си, кифлеят си, педерастеят си – няма лошо, стига да не ми влизат в хола у дома и да ми казват каква ваза да си сложа пред пребоядисаната в розово стена. Щом ги влече нутелата, да хапват – техен проблем!

Работата е другаде, обаче, а именно, че най-малката драма в Истанбулската конвенция са те – лесбийките и транссексуалните. За мен лично, допускането като официално обозначаване на съществуващото „македонско малцинство“ на територията на Република България е много по-сериозен и голям проблем. Защото ние не сме дипломати и не сме длъжни да спазваме протоколния език на лицемерието, а като едни нормални хора можем да си кажем истината. Или с други думи, факта, че македонски етнос не съществува, има единствено географски регион, който в различни исторически периоди е принадлежал към териториите на България, Гърция и Сърбия.

Същевременно, аз добре разбирам, че политиката и мирното съжителство е наниз от компромиси, повечето от които неприятни за някои от страните. Това обаче не означава, че като ти подам пръст, трябва да ми изядеш цялата ръка. Това също така не означава, че европейски джендъри – Заев и компания и няколко големи разузнавателни служби – могат да си разиграват коня върху паметника на нашата история и култура. Или с други думи – че могат да се подиграват българския народ. Защото, пичове, време е да извадите главата си от задника, щото сте напът да смачкате и единствената си гънка в мозъка. „Македонско малцинство“ в България просто няма. Точка по темата.

Васил Петев

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни