Понеделник, 26 Септември 2022

Понеделник, 28 Септември 2020 10:38

Сидеров към властта: Не прави на другите това, което на теб не искаш да ти правят

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров изказа в позиция, че е разочарован за това, че никой от властимащите не го е подкрепил 4 месеца, че той е призовал на Цветница в навечерието на Великден хората да отидат на църква.

Такава подкрепа, сподели той, не е получил и от Светия синод, но  е я открил в над 2 млн. българи. „Това показва, че българинът днес е буден и реагора на всяка неправда. Това е много важно в днешния ден. Днес говорим за върховенството на закона, но не е ли най – важен божият закон – не прави на другите това, което на теб не искаш да ти правят“, каза той на хората от властта.

Сидеров напомни, че е напуснал парламента, защото там се работи в интерес на лобистки кръгове. "Но на това му се вижда краят", каза той, предаде репортер на NOVINI.BG и поясни, че съвсем скоро страната ни ще се управлява от млади, честни и морални хора.

 

Медия

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 28 Септември 2020 10:38
  България се пита, Марешки злоупотребява с ЛСД?

  Вижте какво “социологическо изследване” извади от шкафчето си аптекарят-бензинджия

 • Понеделник, 28 Септември 2020 10:38
  Оставиха на власт кмет въпреки влязла в сила присъда

  На редовно заседание Общинската избирателна комисия в Кресна е отказала да прекрати правомощията на управника Йордан Дончев в село Сливница с аргумента, че документите не са изпратени от компетентните органи и не съдържат заверен от съда препис от влязла в сила присъда

 • Понеделник, 28 Септември 2020 10:38
  Проф. Иво Христов: Ако Байдън дойде на власт, започват серия войни в нашия регион

  Социологът и политически анализатор проф. Иво Христов коментира в „Тази сутрин“ по бТВ дебата между Доналд Тръмп и Джо Байдън. "Това беше политическото дъно на САЩ. Все си мислех, че България го е ударила, но това, което видях в Америка, ме успокои. Още сме далече от най-добрите образци, а те дълбаят дъното. Такъв примитивизъм не очаквах“, посочи социологът.

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни