Сряда, 06 Юли 2022

Вторник, 29 Септември 2020 11:55

Цветанов: Борисов не ми е близък родственик, ГЕРБ не е мое семейство

Това, че навремето съм посвещавал времето и усилията си на ГЕРБ, не означава, че ГЕРБ са моето семейство. Така че няма как в Борисов да намирам, да виждам близък родственик.

Не, няма да се върна в ГЕРБ, защото това би било предателство към всички симпатизанти на ”Републиканци за България”. Ние имаме един път и това е евроатлантическия път и смятаме да бъдем много силна алтернатива на статуквото, което се заформи - ГЕРБ и ДПС.

Това заяви лидерът на "Републиканци за България" Цветан Цветанов.

Очаквах президента да наложи вето на изборния закон, защото никъде няма оценка на ефекта от премените, които се правят, каза той за ветото на президента над промените в изборния кодекс в предаването "Денят с В. Дремджиев".

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

При изчерпаването на кредита на доверие в Народното събрание предсрочните избори са единствения изход от кризата, в която се намираме, категоричен е той.

Недопустимо е председател на българския парламент да има подобно отношение, защото всичко, което е направено е с общите усилия както на българския данъкоплатец, така и на европейския данъкоплатец. Смятам, че подобно изказване, като това на Караянчева, само и единствено уронват престижа на парламентарната институция, коментира Цветанов изказването на Караянчева в Лом.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни