Четвъртък, 08 Юни 2023

Вторник, 11 Октомври 2016 14:10

Цвети Стоянова на бенефиса на грациите

Гимнастичките ни официално ще отпразнуват оттеглянето си на 17 ноември

Една от най-добрите ни гимнастички през последните години Цветелина Стоянова ще присъства в зала „Арена Армеец“ по вре на бенефиса на грациите ни. Грандиозното събитие е насрочено за 17 ноември, а интересът към него е огромен.

Както е известно Цвети падна от шестия етаж на жилищна сграда в столичния квартал „Надежда“ на 14 юни. По чудо грацията ни оживя и сега продължава да се възстановява от получените травми. Заради инцидента тя пропусна Летните Олимпийски игри, където нашите гимнастички завоюваха бронзовите медали. Въпреки това те посветиха успеха си на нея и тя ще е част от бенефиса им.

По време на спектакъла в „Арена Армеец“ Стоянова ще застане до съотборничките си за първи път след нелепия инцидент.

Целта на бенефиса е всички грации, които постигнаха невероятни успехи през последните няколко години да се съберат отново. Очаква се залата да е пълна до краен предел. Според последните информации до момента са продадени около 10 000 билета и свободните места са само около 2 000.

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 11 Октомври 2016 14:10
  Бербатов се закани: Ако не си харесам отбор през лятото, спирам с футбола

  Голмайсторът на националния отбор за всички времена - Димитър Бербатов сподели пред медиите впечатленията си от провелия се в Националната спортна академия детски футболен турнир.

  Нападателят обърна внимание на всяко дете, което пожела автограф, както и на техните родители, които го помолиха за снимка.

  Ето какво каза звездата ни за бъдещите си професионалния намерения, за критиките към него от страна на някои фенове в страната, както и за това ще спира ли с футбола:

  "И аз съм бил като децата. И аз съм мечтал. Започнал съм от самото начало. Посъветвах загубилите да не униват, за да се поучат от пораженията, а да не се разстройват заради тях. Когато вървиш по правилния път, рано или късно нещата трябва да се получат.

  Едните си мечти ги постигнах и реализирах, други не. Така е в живота.

  Не ме притесняват коментарите на някои фенове, че съм тренирал с този или онзи отбор. Всеки да си говори каквото иска. Но не им прави чест това, че са ме поставили в подобна роля. В негативна. Свободен съм да тренирам с когото пожелая.

  Да, точно така, правилно сте разбрали - ако нямам оферта през лятото, спирам с футбола. Все пак съм на 37.

  Актьорска кариера? Разбира се, чакам обаждане от Холивуд.

  Треньор на деца? Направил съм известни постъпки в тази насока. Ще видим какво ще се случи, ако се случи. Не настоявам за нищо конкретно. С децата се работи много по-лесно.

  Не мога да критикувам управлението на футбола ни. Аз имам правило - ако не съм част от нещо, не го критикувам и обсъждам медийно. Нямам това право. Ако не съм сигурен, че бих могъл да свърша една работа по-добре, не ми влиза в задълженията да изразявам категорично становище по съответната тема.

  Да, с Мартин и Стилиян излязохме на добро ниво в чужбина. Вярно е, че сега футболистите ни по-скоро се реализират в съседни и близки до нас държави. Не знам, надявам се скоро нещата отново да се променят", каза Бербатов.

 • Вторник, 11 Октомври 2016 14:10
  12 000 на крака за Цвети Стоянова (ВИДЕО)

  Грацията не успя да сдържи сълзите си

 • Вторник, 11 Октомври 2016 14:10
  Отпуснаха 7 000 евро за Цвети Стоянова

  Парите за лечението на грацията са отпуснати от ФИГ

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни