Вторник, 21 Март 2023

Неделя, 16 Октомври 2016 22:25

Днес е рядко Суперлуние в Овен. Не пропускайте своя шанс ...

На 16 октомври, т.е. в неделя вечерта, ще има необикновено пълнолуние. Астролозите твърдят, че то ще бъде придружено от значим енергиен преход, който ще се отрази на всички жители на нашата планета.

Можете да използвате това време, за да пренастроите организма си към новите положителни вибрации. Това е една чудесна възможност да промените живота си към по-добро.

Астрономите твърдят, че суперлунието е рядко явление, което се наблюдава само когато са изпълнени две условия: орбитата на Луната е в максимално близка до Земята точка и на Земята може се наблюдава пълнолуние.
В резултат на това Луната в тези дни изглежда не просто голяма и красива, но и направо масивна! Ако погледнете днес към небето, ще забележите, че Луната е много по-голяма от обикновено.

По данни на НАСА, днешната луна е 14% по-голяма от обичайното и ще свети 30% по-ярко. Но визуалният ефект ще бъде още по-значителен.

Астролози добавят: не е маловажно, че днес Луната ще бъде в съзвездието Овен.

Това е един много активен знак на зодиака, пълен с ентусиазъм и енергия. Така че навярно в днешния ден на преден план ще бъдат крайно амбициозни, дори авантюристични начинания. Повечето хора във вечерните часове ще почувстват странен прилив на енергия.

Ако се възползвате от днешния енергиен преход, можете да промените живота си към по-добро в няколко "посоки".

Това е най-доброто време да заличите раните. Всякакви рани: физически, умствени, емоционални или безсъзнателни травми. Това е време за самоизцеление. Концентрирайте се и се опитайте тази вечер да направите всичко по силите си, за да се освободите от болката и страданията на миналото.

Това е една възможност да започнете нова глава в живота си. Много от нас се сблъскват с нови вълнуващи възможности в тези дни. Ако в следващото денонощие ви предложат нещо такова - приемайте! Защото днешното пълнолуние е най-добрият съюзник за ново начало. Ако нещо ви пречи - отървете от него! Дошло е време да се откажете от хората, и ангажиментите, които ви влекат надолу.

Това е идеалното време да започнете да живеете, без да поглеждате назад. Тази вечер ще трябва да решите кои хора, обстоятелства и събития от миналото най-накрая трябва да останат в миналото.

Това е най-доброто време, за да се отърве от влиянието на токсични хора. Отношенията, които ви причиняват болка, трябва да бъдат преразгледани. Днес, защото утре ще бъде по-трудно. Помислете кой в живота ви не заслужава изразходваните за него време, усилия и стрес? Ако намерите такива хора, "отреже пъпната връв", дистанцирайте се от тях.

От днес започванете да се учите на осъзнатост. Не позволявайте на чувството за собствена значимост да прикрие всичко най-добро, което е вътре във вас. Овните могат да бъдат много егоцентрични. Слезте на земята - и всичко в живота ще потече гладко и спокойно.

Използвайте енергията от втората половина на октомври, за да "презапишете" себе си и живота си. Днес е само първият ден на Суперлунието. Въпреки, че той е най-важният, запомнете, че цялата втора половина на октомври е идеалното време за радикална промяна в живота ви. Почувствайте връзката с тази специална енергия и смело започнете да изграждате нова глава от живота си.

Днес е най-доброто време, за да започнете!

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни