Понеделник, 29 Май 2023

Сряда, 19 Октомври 2016 11:56

Започвайте деня си с тези мисли и животът ви ще придобие нов смисъл!

Днес, събуждайки се, неочаквано разбрах, че днешният ден ще е най-прекрасният в живота ми! Отхвърляйки всички съмнения реших, че днес целият ден ще бъде празник! Реших, че днес ще бъда благодарен(а) за невероятния си живот за всички свои победи и постижения, вдъхновение и благословия и, разбира се, за всички трудности. Те ме направиха по-силен(а). Този ден ще преживея с високо вдигната глава и щастливо сърце! Ще бъда благодарен(а) за всички прости неща, които ме заобикалят: утринната роса, слънцето, облаците, дърветата, цветята и птиците.

Днес ще бъда най-внимателният човек на света. Днес ще споделя радостта си с всички наоколо. Благодарение на мен днес някой ще се усмихне.
Ще направя нещо необичайно и добро за съвършено непознат човек. Ще подаря искрен комплимент на някого, който за нещо е тъжен. Ще кажа на детето, че е съвършено прекрасен човек. Ще кажа на човека когото обичам колко много означава за мен. Днес ще престана да се тревожа за това, което нямам и ще благодаря на Вселената за всички вълшебни неща, които ме обкръжават. Зная и помня, че тревогата е просто загуба на безценното ми време. Моята вяра в моите сили ще ме доведе до моите цели.

И днес вечерта преди да заспя, непременно ще погледна безкрайното небе с милиарди звезди и с благоговение ще се полюбувам на красотата им и на сребърния диск на луната. Ще благодаря на Вселената за това вълшебство. И заспивайки ще благодаря за този най-прекасен ден в живота ми. Ще спя като щастливо дете, което с вълнение очаква утрешния ден.

Защото утре ще бъде най-прекрасният ден в живота ми!

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни