Неделя, 28 Май 2023

Петък, 03 Февруари 2017 08:53

ГЕРБ рязко задмина БСП по празни обещания

Хората на Борисов обещават 1500 лв. средна заплата, 300 лв. най-малка пенсия и по-евтин ток за бедни

Партията представя управленската си програма днес в присъствието на Бойко Борисов, съобщава „24 часа“. Не е сигурно дали всички сектори ще бъдат представени наведнъж. Лидерът се разпоредил това да става само при пълна готовност на отговорните за мерките експерти. Категоричното обаче е, че в управленската програма ще има само изпълними неща - това категорично заръчал на хората си Борисов.

“Издигаме образованието в национален приоритет в подготвянето на управленската програма на ГЕРБ. Двойно увеличение на възнаграждението на учителите и специални програми за млади учители - това подготвя ГЕРБ”, заяви бившият председател на парламента и член на Изпълнителната комисия Цецка Цачева.

В рамките на следващ 4-годишен мандат е възможен значителен ръст на минималните доходи, загатна тя.

“Немислимо е само с популизъм да спечелиш един вот, съзнавайки, че не би могъл да преподредиш държавата с хора, които са случайни за политиката”, анализира Цачева.

“След мандата на ГЕРБ има 3,6% ръст на икономиката. Ние оставихме една подредена държава”, напомни тя. В рамките на следващ 4-годишен мандат е възможен значителен ръст на минималните доходи, смятат експертите на партията. “От ГЕРБ не излизаме с обещания, които знаем, че в този момент не може да обещаем, че ще дадем на кой каквото пожелае. Така направи г-жа Нинова”, уточни Цачева.

“Ние не стъпваме на напразни обещания, а на това, което е възможно.” Това е заявила по време на събрание на общинската организация на ГЕРБ в Плевен Цецка Цачева, съобщиха от партията.

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни