Четвъртък, 08 Юни 2023

Четвъртък, 04 Юни 2020 09:28

"Хората ти казват, че вървиш по грешния път, а то е просто твоя път."

Анджелина Джоли днес навършва 45 години

Освен изумителна красавица, мечта на поне половината мъже на света, актриса и режисьор, тя е известна и с активната си позиция и благотворителните си акции по ред наболели хуманитарни въпроси (например образованието и изхранването в Африка). От 2001 г. е пратеник на добра воля на Агенцията за бежанците на ООН.

Носител на Оскар за филма „Луди години”, на три Златни глобуса и други призове. До есента на 2016 г. живее с актьора Брад Пит, за когото се омъжва през 2014 г. и с когото има шест деца, от които три осиновени. През 2009, 2011 и 2013 г. според списание „Форбс”, Джоли е била най-високо платената актриса в Холивуд.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

AFISH.BG ви предлага няколко цитата от Анджелина Джоли, които са доказателство, че красивите жени могат да бъдат и умни:

"Когато другите момиченца мечтаеха да бъдат балерини, на мен някак си ми се искаше да бъда вампир."

"Ако да си с ума си означава да мислиш, че има нещо нередно в това да си различен, аз бих предпочела да съм просто напълно побъркана!"

"На кого му пука, че ще се изложа? Не ме е страх от ничие лично мнение!"

"Не вярвам във вината. Вярвам в това да имаш импулсивен живот, стига никога преднамерено да не нараняваш друг човек. И не съдете хората в живота си. Мисля, че трябва да живеем напълно свободни."

"Харесвам хората, които са малко луди, но идват от добро място. Мисля, че белезите са секси, защото си направил грешка, която е довела до някаква каша."

"Без болка не би имало страдание. Без страдание никога не бихме могли да се учим от грешките си. С други думи, болката и страданието са ключ към всички прозорци, без тях не може да се живее."

"Всичко, от което се чувстваме хубаво, не би могло да бъде лошо."

"Ако попиташ хората с какво са искали да се занимават винаги, повечето от тях ще ти отговорят, че не са го правили. Това ми къса сърцето."

"Навлизаме в любовта не като откриваме перфектния човек, а като се учим да виждаме несъвършения човек перфектно."

"Мислите си "Ами, ако днес сгреша? Ще съжалявам". Аз не вярвам в съжалението, аз чувствам, че всичко води до там, където сме, и само трябва да скочим напред, да сме с добри намерения, да се отдадем и просто да видим какво ще стане."

"С боси крака рано сутрин се чувствам красива. Не винаги съм се чувствала така. Но сега се чувствам. Когато някой те обича и правиш някой щастлив, когато присъствието ти изглежда го прави щастлив, ти изведнъж започваш да се чувстваш най-красивия човек на света."

"Където и да съм, винаги се случва да се погледна в огледалото и да ми се прииска да съм някой друг."

"Мисля за смъртта повече от някои други хора. Може би, защото обичам живота повече от тях."

"Обичай един човек, грижи се за него докато умреш. Знаеш: отгледай деца. Имай добър живот. Бъди добър приятел. И опитай да бъдеш напълно този, който си. Разбери какво точно обичаш ти самият. И след това го преследвай с всичко, което имаш, независимо какво ще ти коства."

AFISH.BG

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни