Понеделник, 29 Май 2023

Сряда, 01 Юли 2020 13:28

Красотата идва отвътре, нали?

Родената на 1 юли 1977 година актриса Лив Тайлър открива, че е дъщеря на Стивън Тайлър, когато е едва на 11-годишна възраст. Тя започва модната си кариера на 14 и през 1994 година дебютира като актриса в музикалния клип към групата на баща си – Aerosmith.

Нейният филмов дебют е през 1994 г. в „Тревожна есен“. Следва „Открадната красота, за да стигне до това да партнира на Бен Афлек и Брус Уилис. Именно в „Армагедон” дуото баща-дъщеря работи заедно - Aerosmith правят песента "I don't want to miss a thing", която става саундтрак на лентата.

"Това беше един от най-красивия и невероятен опит за целия ми живот. Научих толкова много за красотата на света", споделя Лив, която всъщност е кръстена от майка си на шведската актриса Лив Улман.

Може би най-известната й досега роля е на Арвен в трилогията „Властелинът на пръстените”, но тя впечатлява с актьорски талант и в „Онегин”, и в „Д-р Т. и жените”, и в „Момиче от Джърси”, както и в „Невероятният Хълк”.

Лив Тейлър към момента е отдадена преди всичко на майчинството, има три деца, две момчета и едно момиченце, но не спира да работи . Нейният девиз е, че във всичко трябва да има баланс. И балансира успешно. Защото „красотата е, когато духът излиза” и всичко, което правиш, те води до положението, в което се намираш. Тя е в завидно за своите години положение и тепърва й предстоят още висини.

AFISH.BG

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни