Събота, 25 Март 2023

Събота, 27 Август 2016 19:30

Курумбашев става шеф на предизборния щаб на ген. Радев

Бившият депутат и още по-бивш кукувец ще работи безплатно, съобщи първи сайтът Nbox

Бившият депутат от Коалиция за България Петър Курумбашев става шеф на предизборния щаб на кандидата на БСП за президент генерал Румен Радев.

Първата сбирка на екипа ще е още в понеделник.

48-годишният бивш създател на култовото предаване „Ку-ку” шокирал всичките си съмишленици, като обявил, че ще работи без пари за избирането на генерала за държавен глава.

„Направо не можех да повярвам. Курумбашев още от телевизията винаги е гледал много внимателно финансовото си възнаграждение. Явно обаче вече е добре с авоарите, щом обещава да не вземе и лев”, разказа пред Nbox негов дългогодишен познат.

В щаба на Радев са облекчени от появата на бившия народен представител не само защото няма да им струва нищо, но и защото е известен с добрите си идеи, бърза мисъл и чувство за хумор.

Очаква се Курумбашев да смете под килима скандала с приятелката на Радев Десислава Генчева, която досега бе най-близко до генерала в кампанията му.

След като папараци ги снимаха в любовното им гнездо, избирателите се възмутиха, че той не живее с жена си Гинка и двете си деца, а с красивата бивша говорителка на ВВС.

Сега тя ще мине съвсем на заден план, а връзката с медии и избиратели ще поеме Петър Курумбашев.

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 27 Август 2016 19:30
  Адв. Антон Сираков: Защитавам Маргарита Михнева без пари, защото й се възхищавам като журналист

  Маргарита Михнева е минала през ада на съдопроизводството 36 пъти! Защитавал съм я безплатно. Честно казано, защитавайки безплатно Маргарита Михнева, съм изпитал удоволствието, че съм на правилната страна, колкото и да звучи помпозно. Това е самата истина и съдът го казва, заявява адвокатът в интервю за NBOX

 • Събота, 27 Август 2016 19:30
  БСП внесе в ЦИК сигнал за нарушенията от страна на премиера Бойко Борисов

  От левицата призоваха ЦИК да спазват закона и да дадат указания на Борисов да освободи един от двата поста по време на предизборната кампания.

   

  "Внесохме жалба в ЦИК срещу несъвместимост на функциите на Бойко Борисов като министър-председател, а от две седмици и като изпълняващ функциите и на председател на Председателския предизборен щаб на ГЕРБ и съпътстващите ги коалиции. Това е в категорично противоречие на Закона за администрацията". Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на "БСП за България" Георги Свиленски пред медиите при внасянето на жалбата в ЦИК. 

  Той призова ЦИК да спазва закона и да загърби партийните си пристрастия. "В закона ясно е записано какви функции не може да изпълнява  министър-председателят", подчерта той.

  Народният представител от ПГ на "БСП за България" Явор Божанков обясни, че е видно от съобщение, публикувано на официалната страница на ГЕРБ, че Бойко Борисов оглавява Председателския предизборен щаб.

 • Събота, 27 Август 2016 19:30
  БСП с жалби до ЦИК и СЕМ за използването на държавен ресурс от Борисов за водене на предизборна кампания

  Левицата иска глоби за Борисов и да излезе в служебен отпуск, ако ще бъде председател на Предизборен щаб

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни