Понеделник, 27 Март 2023

Понеделник, 13 Юли 2020 09:33

Прокуратурата сезира Росен Желязков за концесионирането на пристанищен терминал "Росенец"

ВАП сезира министъра на транспорта, инфомационните технологии и съобщенията да започне незабавна проверка на концесионирането на пристанищен терминал „Росенец”, това стана ясно от прессъобщение на прокуратурата.

Върховна административна прокуратура (ВАП) сезира министъра на транспорта  информационните технологии и съобщенията (МТИТС) да започне незабавна проверка на концеосионорането на пристанищен терминал „Росенец“. На основание чл. на основание чл.145 ал.1  Закона за съдебната власт (ЗСВ) ВАП е образувала преписка.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В най-кратък срок МТИТС следва да предостави на ВАП концесионния договор за пристанищния терминал, административната преписка по сключването на договора,  инвестиционната програма, която следва да е неразделна част от договора, съгласно т.5.2. от решение на Министерски съвет № 172/22.03.2011г. за определяне на концесионер. Както и информация за предварителни съгласувания и одобрения съгласно т. 10.2.5. от решението на МС и информация за извършван от страна на МТИТС контрол по изпълнение на концесионния договор.  Проверката на ВАП продължава.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни