Събота, 25 Март 2023

Петък, 04 Септември 2020 09:43

Само трима министри на парламентарен контрол

В залата ща бъдат само трима министри от кабинета, а първи на трибуната ще се качи министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов

Кратка програма на парламентарния контрол очаква депутатите в петъчното пленарно заседание, предаде БГНЕС.

В залата ща бъдат само трима министри от кабинета, а първи на трибуната ще се качи министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов. Той ще трябва да даде информация за работата на неговото ведомство в помощ на хората със специфичните заболявания малнутриция и малабсорбция, за изграждането на Националната многопрофилна детска болница, както и за остойностяването на отделните видове медицинска помощ, включени в Националния рамков договор.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Веднага след него ще отговаря и министърът на околната среда и водите, който ще отговаря на въпрос за осъществяването на навременен мониторинг на водата в р. Марица и подпочвените води, захранващи кладенците по поречието й.

Заседанието ще завърши с отговорите с министъра на икономиката Лъчезар Борисов, към когото са адресирани два въпроса – за осигуряване на конкурентна среда на пазара за бутилки с втечнен газ и бъдещето на “Летище Стара Загора”.

Снимка: БГНЕС

 

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 04 Септември 2020 09:43
  Владимир Путин покани външните министри на Армения и Азербайджан в Москва

  Руският президент Владимир Путин покани външните министри на Армения и Азербайджан на преговори днес в Москва за уреждане на конфликта за Нагорни Карабах.

 • Петък, 04 Септември 2020 09:43
  БСП се събира на 50-и юбилеен конгрес

  По време на форума, днес и утре, ще бъде избран нов ръководен орган на партията

  Юбилейният 50-и Конгрес на БСП се организира днес в НДК.

  По време на форума, днес и утре, ще бъде избран нов ръководен орган на партията.

  На двудневния форум ще бъде представен политически доклад, който ще включва отчет на Националния съвет на БСП и на парламентарната група на “БСП за България“.

  Ще бъдат разгледани и отчета на депутатите на БСП в Европейския парламент, както и отчет на Общопартийната контролна комисия.

 • Петък, 04 Септември 2020 09:43
  Депутатите решиха единодушно как да бъде избиран новият шеф на ЦИК

  С 22 гласа „за“ или пълно мнозинство бяха приети процедурните правила за избор на нов председател на Централната избирателна комисия (ЦИК).

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни