Четвъртък, 08 Юни 2023

Неделя, 05 Март 2017 12:03

СКАНДАЛ: ДОСТ нагло плащат гласове посред нощ в Кърджали!

На вниманието на РИК, ДАНС, прокуратура, полиция и всички заинтересовани: ДОСТ купуват гласове в Кърджали!

Грандиозен скандал върви в партия „Демократи за отговорност, справедливост и толерантност“ (ДОСТ) в Кърджали след снощното раздаване на предизборни пакети с храни. Това разкрива сайта 24rodopi.com.

Според информацията на медията, няколко партийни активисти са на път да напускат партията, след съмненията, че „3-4 души крадат от парите за изборите“.

„Снощи в 19.00 часа пред ресторант „Ориентал“ партия ДОСТ раздаваше пакети с храни, което предизвика оживление в най-големия кърджалийски квартал. Научили за безплатните продукти, жени идваха пред ресторанта, взимаха пакетите, с логото на ДОСТ и номера на бюлетината за изборите на 26 март върху тях, и си тръгваха. Някои се върнаха повторно“, пише 24rodopi.com.

„Защо след като г-н Азис от Анкара ни праща по 16 евро за пакет, тази вечер раздадохме пакети, в които има храни само за 12,85 лева. В село Рудина днес дадохме 100 пакета, там също е нямало за около 15 лева и то на цени в магазина. Кой отклонява парите и за какво“, гневял се един от активистите в кърджалийския офис на ДОСТ.

 

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни