Събота, 25 Март 2023

Вторник, 23 Август 2016 12:18

Мтел мами баби със заробващи договори

82-годишна излъгана да подпише, че иска интернет, без да има компютър

82-годишната Цветанка Баракова от Пазарджик отиде в офиса на Мтел за телефон, а се върна с 2-годишен договор за интернет.. Жената решила да си вземе друг апарат, понеже нейният се повредил, уточнява „Марица”. "Дадоха ми да подпиша договор, като ще плащам по 4 лв. месечно. Вчера трябваше да си взема апарата. Сутринта обаче вкъщи дойдоха едни момчета и започнаха да слагат кабели, за да ми прекарат интернет.

Какъв интернет, аз компютър нямам? На мен ми трябва да звъня само, възрастен и болен човек съм. Спрях ги и отидох в офиса да се разправям. Момичето като ме видя, първо ми се зарадва. Като разбра, че не искам интернет и ще се оплаквам, измъкна ми договора от ръцете и се скри. И телефона, за който бях отишла, не ми дадоха. Два часа чаках в градинката отпред, накрая друг служител ми каза, че нищо не може да се направи - нали съм подписала", разказа разстроената баба Цветанка.

Жената обясни, че и нейни приятелки са ставали жертва на мобилни оператори. Налагало се да плащат глоби, защото са подписали договори, които не отговаряли на това, което им е обяснено. Сега баба Цветанка две години трябва да дава пари за интернет, без даже да има компютър. Как ще си платя тока, водата и лекарствата, пита се възрастната жена. От магазина на Мтел коментираха, че нищо не може да се направи, защото баба Цветанка е подписала договора. Те обясниха, че не могат да носят отговорност дали клиентите са разбрали правилно предлаганите условия

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни