Неделя, 03 Юли 2022

Сряда, 22 Юли 2020 14:30

Общата кауза на леви, десни и аполитични, на всички почтени люде, е възстановяването на демокрацията и законността

Иво Христов: Губим време в дискусии малко ли, много ли са парите от Брюксел. Безумно е да се правят протести на различни места. Кошлуков няма да си тръгне, ако правителството е на мястото си

 

След дни на масови протести взеха да се прокрадват колебания. Губим време в дискусии малко ли, много ли са парите от Брюксел. Мигар те са за гражданите, а не за шайката. Умуваме ще има ли оставки или не. Отговорът зависи първо от нас, после от тях. Ако на площада са 5000, оставки няма да има. Ако са 70 000, оставките са въпрос на дни.

Безумно е да се правят протести на различни места. Кошлуков няма да си тръгне, ако правителството е на мястото си. Най-много да притвори прозореца. Относно участниците в протеста: не сме се събрали да си търсим взаимно кусури. Десет години го правехме във фб. Не рискуваме да си кажем нищо ново. Десницата се опитва да си присвои протеста. Но всички останали сме актьори, а не публика и няма причина да напускаме сцената. Общата кауза на леви, десни и аполитични, на всички почтени люде, е възстановяването на демокрацията и законността. Мутри, вън!

Иво Христов, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни