Неделя, 03 Юли 2022

Сряда, 02 Септември 2020 13:30

Напръсканият със сълзотворен газ оператор: Мислех, че ще ослепея

„Добре, че хората ме завлякоха на бордюра, дадоха ми вода. Полицията извика линейка, бях закаран в ИСУЛ“, сподели Борислав Мавров

 

„Вече виждам, но мислех, че ще ослепея. Ужасно чувство е“. Това сподели пред Би Ти Ви операторът Борислав Мавров, който пострада заедно с репортерката Канна Рачева на днешния протест. Двамата бяха напръскани със сълзотворен газ днес на протеста.

„Не мога да  кажа, че съм напръскан нарочно. Просто полицаи от втората редица в кордона явно са искали да отблъснат протестиращите“, предположи операторът.

Добре, че хората ме завлякоха на бордюра, дадоха ми вода. Полицията извика линейка, бях закаран в ИСУЛ“, сподели той. В болницата операторът видял и обгазени полицаи.

 

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 02 Септември 2020 13:30
  Близо 70% от анкетирани журналисти казват, че има външен натиск от политици

  Kато „развитие в застой“ може да се опише медийната среда в България през 2020 г. Това показва петото проучване за усещането за свобода на словото в страната, направено от Асоциацията на европейските журналисти в България и осъществено с финансовата подкрепа на Посолството на Кралство Нидерландия в България.

 • Сряда, 02 Септември 2020 13:30
  "Победа" и "Оставка, мутро" в 92-рия ден на протеста

  Cкaндирaния "пoбeдa" и aплoдиcмeнти бeлязaхa 92-рия пoрeд aнтипрaвитeлcтвeн прoтecт в cтoлицaтa, прeдaдe Бългaрcкoтo нaциoнaлнo рaдиo. Дeмoнcтрaнтитe привeтcтвaхa глacувaнaтa в Eврoпeйcкия пaрлaмeнт рeзoлюция зa върхoвeнcтвoтo нa зaкoнa в Бългaрия и прoдължaвaщoтo вeчe 3 мeceцa грaждaнcкo нeдoвoлcтвo. Дeмoнcтрaциятa прoтeчe cпoкoйнo и приключи пo-рaнo oт oбичaйнoтo зaрaди cтудeнoтo врeмe.

 • Сряда, 02 Септември 2020 13:30
  Журналисти и политици били шпионирани от Турското посолство в София

  За назряващия дипломатически скандал съобщи шведско издание

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни