Петък, 01 Юли 2022

Четвъртък, 17 Септември 2020 10:46

Бившата съпруга на премиера: Протестиращите са по-зле от аборигени

Д-р Стела Георгиева с имоти за милиони в САЩ, Борисов давал ли е от чекмеджето?

 

 

Бившата жена на Бойко Борисов – Стела Костова, която е американски гражданин и живее в САЩ повече от 20 години, възмути потребителите на социалната мрежа с лексиката си спрямо протестиращите.

„Престъпно поведение и вандализъм, нападение на служителите на полицията, грозен език и какво ли не още се смята от „протестиращите за НЕ СЕ ЗНАЕ ТОЧНО КАКВО“ за причина за гордост. Искат цивилизовано общество, а дори аборигените не са имали такова поведение. Искат ЗАКОННОСТ, а нарушават закона. За сведение, във всяка нормална държава законът позволява при нападение на полицай нападателят да бъде веднага арестуван и съден, в Щатите полицаите могат да използват оръжие, ако животът им е застрашен по време на изпълнение на служебния им дълг“, написа във фейсбука си д-р Костова по адрес на протестиращите българи.

Припомняме, че първата жена на Бойко Борисов – майка на дъщеря му Венета, живее в щата Калифорния, където притежава истински замък (вж снимката по-долу), за който от години се говори, че е закупен с помощта на Борисов. Остава въпросът: От къде са парите?

 

 

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни