Сряда, 06 Юли 2022

Вторник, 29 Септември 2020 16:56

Янков, Жаблянов и другите четирима льольовци моментално трябва да бъдат изключени от БСП!

Предателите нямат място в нито една организация

 

Вчера гледам лицето Жаблянов при Цветанка Ризова и си мисля, че Жаблянов е Жаблянов цял живот и че е грешка на БСП това, че е допуснала такива хора в парламентарната си група и в ръководството си.

Седи този нагъл и арогантен чичка и се чуди защо Конгресът избрал неизвестни хора вместо него?!

Ами, Жаблянов, избраха неизвестни хора, а не теб, именно защото си им известен – известен си им какво представляваш, колко струваш, известен си им, защото си прозрачен. И в тази твоя прозрачност ясно се виждат две неща: кариеризъм и себелюбие.

Щото, Жаблянов, да ти кажа – ако дядо ми беше жив, щеше да ти е сритал задника и да те е изхвърлил от БСП отдавна. Ако баща ми беше жив, щеше да е написал една страничка за теб, от която, четейки я, щяха да се срамуват и правнуците ти.

И тъй като само аз съм жив, съм длъжен да ти кажа – не като член на някоя партия, тъй като не съм член на нито една, а като свободен човек, следното: ти си най-обикновен предател, Жаблянов, а предателите нямат място в нито една организация. Затова аз, ако бях на мястото на ръководството на твоята партия, директно щях да те изхвърля на улицата – така, както правят с всеки един предател.

Васил Петев

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни