Понеделник, 29 Май 2023

Събота, 10 Октомври 2020 10:21

Страхил Ангелов: Основният грях на Лукашенко е, че не призна “епидемията” с Covid-19

Всеки, който отказва да се включи в играта на "пандемия", влиза в месомелачката на световната медийно-пропагандна машина, която в по-голямата си част е в ръцете на  финансовия елит, който определено е овладял демократическата партия в САЩ и я използва за глобална маша

 

Защо Лукашенко беше обявен за диктатор и резултатите от проведените в Беларус избори не бяха признати от т.нар. "демократична общност", която в общи линии се представлява от политици, тясно свързани с единно световно корпоративно задкулисие, тясно обвързано с демократическата партия в САЩ?

Как така същият преди няколко години даже беше домакин на Минската среща и приготвяше закуска на Меркел, а днес е обявен за най-долен мръсник и изборите, на които беларуският народ се произнесе категорично сочени за "фалшифицирани"?

Основния проблем на Лукашенко не е свързан с това дали е демократ или не, нито има геополитически характер. Неговия най-голям грях е, че твърдо отказа да играе на "епидемия" и не въведе абсолютно никакви ограничения в Беларус - там даже и маските не си носят!

Естествено, населението на страната оцеля и нищо по-различно от навсякъде другаде не се случи, но това е голям проблем за глобалистите, защото е един много "лош пример", на който и други скоро ще започнат да подражават.

Такива като Лукашенко биха могли да объркат плановете на организаторите на играта, наречена „ковид“, и респективно – трябва да бъде сатанизиран и отстранен, като за целта моментално му бе организирана станалата вече традиционна цветна революция, начело на която беше поставена една дама, получила доста скромен резултат на проведените "фалшифицирани" избори.

Подобна е и участта на бразилския президент Болсонаро, който също твърдо отказа да затвори икономиката и да карантинира населението. Същият моментално бе обявен за фашист, който иска да умори бразилския народ, и респективно – поставен в политическа и медийна изолация. И в Бразилия веднага микрофоните на "свободните журналисти" бяха натикани пред лицата на опозиционери, които до този момент никой не беше виждал и чувал!

Същите са и основните аргументи, които се използват в яростната пропаганда срещу Доналд Тръмп, който твърдо отказва да признае, че коронавирусът е наистина опасен и затова трябва да се играе на карантина, за да се изпълнят определени финансови и икономически критерии, които да спомогнат за поредната вълна от окрупняване на капитала и създаване на монополи в редица сектори.

С две думи: всеки, който отказва да се включи в играта на "пандемия", влиза в месомелачката на световната медийно-пропагандна машина, която в по-голямата си част е в ръцете на  финансовия елит, който определено е овладял демократическата партия в САЩ и я използва за глобална маша.

У нас нещата стоят по малко по-различен начин. В началото на т.нар. епидемия българското правителство се престара, т.е. пресоли манджата с плашене, КПП-та и всички останали идиотизми, на които се нагледахме, които потвърждават правилото, че най-яростните католици са новопокръстените и сега вече почти никой не вярва в опасността от "смъртоносната зараза". Причините за това са комплексни - традиционната мнителност на нашия народ, ниското доверие в управниците, от които се очаква да ни плашат и не на последно място – тежкото икономическо състояние на разложената ни от корупция държава, което не предполага да можем да си позволим втора карантина например. А явно на глобалните финансови акули и на техните счетоводители много им се иска да има "втора вълна" на коронавирус и още няколко месеца "затваряне", за да се преизпълни планът!

Страхил Ангелов, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни