Събота, 03 Декември 2022

Сряда, 26 Октомври 2016 19:05

ВСИЧКО, ВЪРХУ КОЕТО ФОКУСИРАТЕ МИСЛИТЕ СИ, СЕ РАЗШИРЯВА

Ние действаме съобразно своите мисли

Прочетете го отново. Наистина е съвсем логично. Вие ще се фокуси­рате върху това, което мислите, а следова­телно и ще създадете повече от него. Ако имате напри­мер някои дългове и известен капитал и целият ви фо­кус е върху онова, което имате, тогава ще разширите капитала си. Ако капи­талът ви е само 500 долара, а дъл­говете ви са 5 хиляди и вие се фокусирате върху парите, които имате, ще започнете да правите нещо с тях. Как­вото и да правите по положителен начин с тях, то ще им помогне да се умножат. Об­ратното, ако фокусирате всич­ките си мисли върху задлъжнелостта си и я пре­върнете в поантата на емоционалния си живот, това е, което ще се разшири. Това е много ясно, когато става дума за дреб­ните болежки. Ако се фокуси­рате върху настинката си, мислите винаги за нея, оплаквате се на всеки срещнат колко ужасно се чувствате, ще разширите онова, върху което се фо­кусирате, т. е. енергията ви ще се влива в нас­тинката, с която толкова се гор­деете. Ако се фокусира­те обаче върху всичко от себе си, което не е болно, и показвате на другите колко чудесно се чувствате, ще подобрите здравослов­ното си състояние.

Ние действаме съобразно своите мисли. Тези мисли буквално стават всекидневните ни житейски преживя­вания. Следователно, ако изразходвате голяма част от жизнената си енергия да се фокусирате върху оскъдица­та, това е, което ще разширите в живота си.

За да не изпитате никога в живота си изобилието, единственото, което трябва да направите, е целенасочено да му се съпротив­лявате, като се фокусирате върху оскъдицата!

Когато живеете и вдишвате просперитета с убежде­нието, че от всичко има в огромни количества и че всич­ки ние сме упълномощени да имаме всичко, което мо­жем да имаме, започвате да се отнасяте към себе си и към другите по този начин. Този принцип се отнася до придобиването на богатс­тво, лично щастие, здраве, ин­телектуални завоевания и всичко останало. Той се свър­зва с древното библейско обещание: „На този, който има, ще му се даде още повече." Това наистина работи. Тази вселена е необозримо голямо начинание, прекалено го­лямо, за да може някой от нас да започне да я схваща от перспективата на ограничените ни тела. Изобилието ца­ри навсякъде. Единствените ограничения, които имаме, са онези, които самите ние нала­гаме, като вярваме в тях.

УЕЙН ДАЙЪР

„Ще го видиш, когато повярваш в него“

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 26 Октомври 2016 19:05
  Партията на Вучич печели изборите в Сърбия

  Прoгрecивнaтa пaртия нa Aлeкcaндър Вучич пeчeли пaрлaмeнтaрнитe избoри в Cърбия c пoвeчe oт 63 нa cтo пoдкрeпa, coчaт прeдвaритeлни рeзултaти oт Cръбcкaтa избирaтeлнa кoмиcия. Coциaлиcтитe нa Ивицa Дaчич, кoитo ca втoри, пoлучaвaт нaд 10% oт глacoвeтe.

 • Сряда, 26 Октомври 2016 19:05
  Ген. Мутафчийски с последни резултати за коронавируса: 11 нови случаи, болните вече са 92. Смолян и Търново със заразени

  Шефът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса ген. Мутафчийски обявява поредния горещ ден в битката със заразата.

  До вчера заразените у нас бяха 81. Софийска болница бе затворена заради пациент с доказан коронавирус в нея. Според данни на ПИК това е бизнесменът Кирил Домусчиев. По непотвърдена информация в болницата като пациент е и съпругата му.

  Снощи след съвместно заседание на правителството и щаба Банско бе обявен за затворен глад заради инфектирани от Англия. "Гражданите, които се връщат от .т.нар. рискови дестинации, отиват на 14-дневна карантина. Попълват съответния формуляр и се проверяват от органите на реда.

  По време на карантината, ако имат оплаквания, се обаждат по телефона на личния си лекар. Той преценява дали те да бъдат изпратени в болница или не, той изобщо не се среща с тези пациенти", уточни ген. Мутафчийски.

 • Сряда, 26 Октомври 2016 19:05
  Евродепутатът Иво Христов: Хората, които завлякоха БСП на дъното, в момента критикуват изборните ѝ резултати

  БСП със сигурност бележи голям ръст и той видим във всички параметри, категоричен е евродепутатът

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни