Неделя, 14 Август 2022

Понеделник, 06 Март 2017 11:53

Ето сега стана интересно!

“Менса - България” предложи на всички партии и коалиции, които ще участват в изборите на 26 март 2017 г., да подложат на безплатен тест за интелигентност своите кандидати за Народно събрание.


Традиция стана, на всички важни избори в нашата родина, ние от „Менса - България“ да предлагаме възможност на кандидатите за управленски постове да се явят на тест за интелигентност с цел по-добро представяне на личните им качества пред гласоподавателите, съобщиха от организацията. След проведения референдум през месец ноември 2016 г. част от политическия елит на България се обяви в защита на идеята за изцяло мажоритарното избиране на бъдещите народни представители. При положение, че ние от „Менса България“ разполагаме с единствения тест, който мери правилно интелигентността, се чувстваме задължени, да представим тази възможност на кандидатите за народни представители.

Единственото условие е кандидатите да се съгласят техните резултати да бъдат обявени публично, защото в противен случай ние от "Менса" нямаме право да съобщаваме резултатите. Ако все пак кандидатът има желание да се яви, но не е сигурен дали иска да прочете резултата си в медиите, той е свободен да заплати такса, каквато плащат всички останали. Ако след решаването на теста, политикът реши, че иска да сподели своя коефициент на интелигентност с избирателите, "Менса - България" веднага ще му възстанови платената сума.

Надяваме се повече кандидати да откликнат на нашата покана, с което да улеснят суверена да направи най-правилния избор на 26 март тази година.
От "Менса - България" уточняват, че средният резултат на тест, постигнат от журналистите, които са се явили при предишни наши кампании е над 115 IQ.

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни