Неделя, 14 Август 2022

Сряда, 22 Март 2017 10:52

Бареков: Махнете две думи – „мигранти“ и „цигани“ – и политици като Джамбазки, Каракачанов и Симеонов ще се стопят като ланския сняг

Българските консерватори тип „Бай Ганьо“ са надут балон, който отвлича гласове и е предназначен от кукловодите да бъде патерица на всяко следващо управление на статуквото, пише евродепутатът

"Между българските псевдо патрЕОти и консерваторите-националисти от Европа няма нищо общо. Така наречените от мен Одебелени патриоти са много далеч от ценностите на тези, на които искат да подражават. И Льо Пен, и Орбан, и Качински са автентични десни лидери с дълбоки християнски и консервативни корени. Типични представители на новата политическа класа-антикомунисти. Имат визия за развитието на държавите си и на ЕС. Тяхното заиграване с Путин е само на принципа на моркова и тоягата, и цели единствено икономически ползи за държавите им, без да се поставят във васално положение.

Що за консерватори са нашите патрЕОти? Те са тесногръди селяни и бивши комунисти и ченгета от ДС. Така ги определи наскоро самата Марин Льо Пен. Мекерета на Путин. Без грам визия както за развитието на Европа, така и за собствената си държава. Подлоги на Борисов, скоро на БСП и на Доган, и без никакъв шанс за собствено управление поради тотална липса на управленски капацитет и програма за реформи.

Популисти на n-та степен, заврени в най-ниско претенциозните слоеве на обществото. Пошли имитатори на автентични лидери. Карикатурни образи на бездарието и войнстващата посредственост.

Махнете две думи – „мигранти“ и „цигани“ – и политици като Джамбазки, Каракачанов и Симеонов ще се стопят като ланския сняг. Българските консерватори тип „Бай Ганьо“ са надут балон, който отвлича гласове и е предназначен от кукловодите да бъде патерица на всяко следващо управление на статуквото. Срок на годност – 26 март 2017."

Николай Бареков

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни