Неделя, 14 Август 2022

Вторник, 28 Март 2017 13:17

Слави Трифонов: Спирането на предаването ми е цензура

Искахме да бъдем откровени с нашите зрители и с вас, посочи още той

"Предаването ми беше спряно с едно писмо. Това е цензура", това заяви шоуменът Слави Трифонов ден, след като БТВ спря шоуто му. Това стана часове, след като той прати второ отворено писмо до новата власт, в което предупреди, че ако новите депутати не обърнат внимание на референдума му, той ще си потърси правата. 

"Не знам защо не излъчиха предаването. Това писмо е нелепо. Как, какво и защо, аз не мога да ви отговоря. Искахме да бъдем откровени с нашите зрители, а и с вас", посочи той. 

bTV спря епизода от "Шоуто на Слави", планиран за понеделник вечерта. Това стана известно от надпис, който се появи на екрана, докато тече повторение на старо предаване.

В писмо до медиите, изпратено от пресслужбата на телевизията бе съобщено, че планираният епизод на шоуто няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите за "телевизионно съдържание на bTV, която не толерира едностранно представяне в програмите си".

Посочва се, че телевизията и продуцентската компания на Трифонов "Седем осми" имат сключен договор за създаване на предаване с развлекателно-информативен характер. "Уважаваме професионализма на екипа на "Седем Осми" и опита им в създаване на развлекателни програми. Същевременно bTV Media Group не проявява отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за bTV", се казва още в позицията.

По-късно бе изпратено съобщение и от екипа на Слави Трифонов, в което обясниха, че тъй като истината е по-важна от всичко и искат хората да бъдат информирани, ще дадат пресконференция днес по обяд.

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни