Четвъртък, 29 Септември 2022

Вторник, 18 Април 2017 10:44

Румен Петков за Марешки: Няма да спра докато не го разоблича!

Абсурдно е председател на партия да оглави Народното събрание, каза Петков по повод предложението към Корнелия Нинова

"Влияе ми добре и психически и умствено да не съм депутат. Ще бъдем свидетели на едни много грозни пазарлъци. Не е патриотично да лъжеш за пенсии, енергетика, ограда и сигурност". Това каза членът на АБВ Румен Петков в студиото на "Тази сутрин" по bTV.

"Къде отидоха ония 300 лв. за пенсии? Първата голяма лъжа са пенсиите, втората сигурността, третата външната политика, перспективата във външната ни енергетика. Имаме шизофренна ситуация, която ще удари ГЕРБ и българския гражданин", обясни Петков. 

Казусът с поканата на Нинова за председател на парламента той коментира така: "Разбирате, че е абсурдно председател на партия да оглави Народното събрание. Това е да си побъбрим пред публиката и да видят, че не съм толкова мразен." 

Преди известно време Румен Петков заяви, че от АБВ повеждат битка срещу нелегитимната партия на Марешки и протурската партия ДОСТ. 

"Аз се безпокоя, че в парламента влиза политическа партия, която не трябва да е там. Говоря за "Воля". Към 2012 година, Марешки декларира, че не е участвал в други партии, но през 2005 е бил част от друга партия. Ако това се окаже вярно, то значи той е излъгал и "Воля" е нелегитимна. Трябва да разберем дали българският гражданин е станал част от тази груба манипулация", обясни Петков, като увери, че ще протестира срещу тези лъжи и няма да спре докато не ги разобличи.

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни