Четвъртък, 29 Септември 2022

Неделя, 23 Април 2017 13:59

Огнян Минчев: Корнелия, chapeau! Вие сте човек навреме и човек на място!

След политическа екзекуция на Първанов, тази победа е второ доказателство, че сте човек навреме и човек на място, казва политологът

„Корнелия, chapeau! Вашата партия не ми е слабост, но сърцати хора, които не се страхуват да приложат принципи за да извоюват победа винаги са предизвиквали възхищението ми.“

Така политологът Огнян Минчев коментира категорично поисканата от Нинова и подадена от Георги Гергов вчера оставка от ръководството на БСП.

„След виртуозната политическа екзекуция на др. Първанов, днешната ви победа е второ доказателство, че сте човек навреме и човек на място! Надявам се да оползотворите политическия си потенциал в полза на европейска - не на евразийска България. Що се отнася до Гергов, панаирът (панаирите) и руското консулство му стигат!“, посочва още политологът.

Скандалът се разрази, след като стана ясно, че Георги Гергов е организатор и домакин в офисите си в ЦУМ на задкулисна среща между главния прокурор Сотир Цацаров и газовия бос Сашо Дончев. Корнелия Нинова обяви, че не приема такова поведение на член на БСП.

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни