Понеделник, 15 Август 2022

Сряда, 01 Януари 2020 16:05

Астролог: 2020 г. ще бъде интересна, сложна и с възможности за промени за всеки

Ще има един доста дълъг период, в който ще има промени на държавно ниво, на световно ниво от гледна точка на организацията на държавите. Време, в което ще се променят отношенията в рамките на обществения живот, прогнозира астроложката Ива Иванова в интервю за „Фокус”

 

- Г-жо Иванова, каква ще бъде 2020 година според звездите? 

- И много интересна, и много сложна, и с възможности всеки един да промени нещо в живота си. Тази година имаме 3 пъти ретрограден Меркурий. Венера ще бъде ретроградна доста време, Марс ще бъде ретрограден. Това означава, че в тези периоди хората трудно ще се разбират, трудно ще пътуват, трудно ще пазаруват. Ще има период, в който не трябва да се сключват баркова и период, в който хората няма да могат да направят това, което искат. Те трябва да размислят дали наистина това, което наистина искат да правят е това, което трябва да правят. В същото време ще има един доста дълъг период, в който ще има промени на държавно ниво, на световно ниво от гледна точка на организацията на държавите. Време, в което ще се променят отношенията в рамките на обществения живот. Те трябва да бъдат направени разумно и с чувство за отговорност. Има краткият период на ретроградност на планетата, която отговаря за определена дейност и по-дълъг период от време, в който се подготвяме за тези събития, след което те настъпват, след което може да поправим нещо, ако сме сбъркали.

Меркурий ще бъде ретрограден от 17 февруари до 10 март, това е краткият период. Меркурий отново ще бъде ретрограден от 18 юни до 12 юли. Първите две дати с свързани с приятелства, надежди, електронна техника, може да има срив в интернет. Може да се опитваме да разберем религии и учения, които не са близки до нашето християнство. Юни – юли ще трябва да преоценим семейните си отношения, отношения към миналото на семейството и на държавата, и отношение към земята, на която живеем. Третият период на ретрограден Меркурий е от 14 октомври до 4 ноември. В този период имаме събития свързани с кредити, отношения с банки. Към края отношенията вътре в семейството, партньорските отношения, дали си държим на думата, или се опитваме да измамим някого. По-труден е първият и третият период.

Всичко това е на фона на нещата, които стават и в нашата държава и в другите държави. Особено в нашата държава, защото събитията се развиват в знака на Козирог, а той отговаря за България. Може в това време българите да направят нещо, което ще бъде от значение за света като цяло. Историята показва, че в рамките на нашата държава се зараждат идеите, а пък реализацията се прави от по-големи групи хора. По-важното е, че другите лични планети и периоди на ретроградност действат върху хората. Имаме ретроградна Венера, тя отговаря освен за любовта и за материалното благосъстояние на хората, за изкуствата. Човек с добре разположена Венера знае как да се облече, за да изглежда добре, знае как да се държи с другите, така че те да искат да общуват с него. Ретроградната Венера от 13 май до 25 юни. Бракове, сключени в този период определено са неуспешни. Отношения започнати в този в този период ще бъдат определено неуспешни. В това време звездите трябва да ни научат, че е добре да четем книги, да работим върху образованието си и издигането си като души. Те трябва да ни научат какви трябва да бъдат истинските, почтени отношения между хората. Във времето, в което ще ни е трудно да реализираме плановете си, защото няма да имаме сили, няма да имаме късмет, няма да сме там, където трябва, за да направим това, което искаме е от 10 септември до 14 ноември. Тогава трябва да сме особено внимателни в коя област искаме да насочваме и физическите и душевните си сили. Останалите планети влияят върху големи групи хора. Държавите трябва да решат кои са геополитическите им интереси, само че не съм сигурна, че ще стане така. В рамките на от края на август, септември и октомври ще има промени и в политиката и в обществения мир. Една от датите, на които може да се очаква такова нещо, плюс – минус две седмици е 27 април, и около 5 октомври. В тези периоди и държавни ръководители и обикновени хора трябва да бъдат малко по-внимателни в това, което правят. 

- Каква ще бъде годината за отделните зодиакални знаци? 

- Годината ще бъде много сложа за кардиналните знаци. През тази година Овните ще трябва да се научат на малко повече търпение, ще трябва да се научат да броят до 10 преди да кажат каквото и да е. Ще трябва да се научат на малко повече постоянство. Доста сложен период ще имат есента, съдбата ще им дава много възможности. Те трябва да обмислят и да преценят коя от тези възможности да използват. Ще трябва да се научат да не доминират над партньорите си в рамките на семейството или в работата. Да не искат да водят бащина дружина, а да се впишат в рамките на групата. Освен есента труден период ще имат и в средата на лятото – края на юли и месец август, с повече внимание как си карат автомобила. В такива моменти един Овен си мисли, че магистралата е негова. Има възможности някои от тях да реализират любовни отношения, добре би било да проверят имат ли първо за какво да си говорят и след това да се впускат в бурни страсти. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Телците ще са в успешен период месец март, след което от месец май могат да реализират финансовите си планове. Към всяко ново начинание да подхождат с разум и много предпазливост. Няма да искат да правят глупости в периодите на ретрограден Меркурий. Много бързо ще установят, че не са разбирани от публиката наоколо. Възможно е да не се усещат добре здравословно. Няма да имат сили да направят това, което искат, да се чувстват затворени от хората наоколо, в рамките на есента. Докато е ретроградна Венера няма да се влюбват. В периода април – юли да внимават с харченето на пари. Те са способни на дълго време да преследват целите си. Годината трябва да бъде успешна, за разлика от някои други. По успешна, по приятна, с по-малко предизвикателства. Можем да кажем, че при Телците нещата са наред, с уговорката обаче, че трябва да бъдат разумни. 

Най-сложният период за Близнаците ще е от малко преди рожденият им ден до края на месец юли. Време, в което ще искат да си общуват с околните, но няма да им се получава. Време, в което ще искат да пътуват, но ще трябва да ходят на работа. Време, в което ще искат да разширяват познанията си и начина, по който общуват с хората около тях. В края на годината ще могат да наваксат пропуснатото от началото на лятото. Годината трябва да свърши добре за тях. 

Кардиналните знаци ще бъдат с по-напрегнат живот тази година, Ракът е кардинален знак. За Раците натоварен период ще бъде разгара на лятото, тогава ще имат недоразумения със представители на семейството си. Ракът е безкрайно грижовен, с грижата, която се опитва да прояви към другите става понякога досаден. Това ще бъде в основата на неразбирателствата с хората от семейството и хората, които са му близки, а той има и приятели. Нека по-малко да се грижи за другите лятото. След което ще има възможност да подобри отношения в края на есента. Ракът да внимава да не сбърка любовни с приятелски отношения с противоположния пол в началото на лятото. Много е досадно някой да ти е приятел, а ти да му се обясниш в любов. Началото и краят на годината ще са успешни за Раците за реализират планове, които имат, пак с много отговорност, с мисъл за това, какво ще произлезе от действията им. Цялата година трябва да бъдат малко по-отговорни от това, което са били досега. Ракът е интуитивен и ще усети какво трябва да прави и ще мине през този период израснал, обновен, с нови мисли за стари работи. 

При Лъва в началото на годината, по-скоро февруари, трябва да внимава с общуването с хора, които му обещават реализация на планове, реализация на мечти. Трябва да внимават с предложения за друга работа, която ще бъде блестяща, а то изобщо няма да бъде така. Нека да не се хващат на въдичка на хора, които ги ухажват и искат нещо друго от тях. Това е по-трудният период за Лъва, за да не бъдат измамени. Най-трудният им период е февруари месец. След което ретроградната Венера през май ще има възможност за неправилно тълкуване на знаците, които им дават противоположният пол. Нека да не започват дори приятелски връзки в този период, защото може да се окаже нещо друго. Майските празници дават възможност да открият и други книги, друг вид изкуство, да открият нещо в областта на музиката, за което не са и подозирали, но ще ги направи щастливи. Вместо общуване с хората да се отдадат на общуване в каквото искат изкуство, но да е нещо, което прави душата им щастлива. Лъвовете разбират от изкуство, но понякога са толкова вглъбени в това как изглеждат в очите на хората покрай тях. Септември Венера минава през Слънцето им. Това е период, в който определено ще се чувстват добре и ще имат възможност да реализират приятелски, любовни връзки и материални придобивки. Не им е трудно, това го умеят добре. Те са улегнали, наблюдават долу прайда какво прави. Лъвът е зодията, която може да бъде мързелива най-красиво. С това искам да кажа, че краят на лятото и началото на есента да си дадат почивка от нещата, които са правили до тук. Трябва да се подготвят за края на годината, тогава определено ще им е успешна и отново с уговорката отговорно да се отнасят към всичко онова, което правят в живота. Девиз на годината „Отговорност” и в най-малките неща, които правим и във великите им дела. То се отнася до всички. Доста отдавна не е имало година, в която всички планети да се държат по този начин. Тази година е в началото на един нов финансов цикъл Юпитер съвпада със Сатурн, не говорим за Лъва правим отклонение. Ще се повторят нещата 1980 – 2000 година, което означава финансова криза в света, което означава и измами и политически промени на места. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Девата за първи път благодарение на предпазливостта и вглъбяването и в подробностите, в детайлите ще бъде предпазена от много неприятностите. Годината ще бъде по-приятна за Девите, отколкото за другите знаци. Девата и без друго внимава какво прави, и без друго подхожда отговорно към действията си. Единственият период, за който трябва да внимава е краят на месец август, защото тогава ще получи предложение, отнасящо се до края на годината. То няма да бъде такова, каквото ще се реализира накрая. Посрещайки годината ще са в състояние „дъвкан, дъвкан и изплют”. Това не продължава много дълго от първата десетдневка на януари, Девите ще имат силата да направят всичко, което искат и както трябва. Не смятам че ще получат увеличение на заплатата или професионално израстване, което очакват в рамките първата полугодие. Последната третина ще им даде възможност за материалното им благосъстояние. Ако са по-внимателни с това, което правят и искат през първата половина, втората половина на годината ще бъде доста по-успешна. Девата е знак на служенето и на хубавия глас. Първата половина е подготовка да получат възнаграждение през втората половина на годината. И те ще трябва да бъдат отговорни, ако не искат да правят нещо по три пъти. 

Везните също са кардинален знак и ще бъдат подложени на изпитания. Везните са знак, който хората искат всички нещата да са мирни, кротки, всички да се обичат, всички да се държат добре. Всички да са красиво облечени, да има финес в живота. Казвам това, защото непрекъснато някои от тези общувания в обществото им липсва. Това е едно от изпитанията за Везните. За тях няма нищо по-драматично от това приятел да им се разсърди, в семейството да настъпи ужасен скандал, децата да не искат да общуват с тях. Ако успеят да запазят спокойствие в края на годината ще получат възнаграждението за това, което са успели да направят в отношенията си с другите хора. По-големият период от септември до края на ноември да бъдат особено внимателни кой какво им казва, какво искат от тях да чуят, какво купуват, какво продават. Начинът, по който общуват с целия свят дали е толкова красив, колкото искат от останалите. Това ще бъде едно от изпитанията им. Започват годината с много енергия, много мечти, част от които могат да бъдат реализирани. Възможност за внезапни събития в началото на годината и докато са на морето през месец август. 

При Скорпионите трудният период финансово ще бъде през месец март. След това никакви финансови проблеми. Възможно е през март да се подлъжат по някакъв начин с установяване на истината, пет минути след като са се излъгали. Възможно е след тази лъжа да променят приятелските отношения в края на месец март. Пътешествия, които са запланували от тази година. Повишено внимание в средата на лятото по отношение на семейните им отношения. Скорпионите са много предани, ако знаят и им се казва истината, всеки опит за лъжа ги разгневява. В края на годината има възможност да приключат с тези, които искат да ги лъжат. Няма значение дали става въпрос за пари, за семейни отношения, за приятелски отношения или професионални. Скорпионите няма да ги предупреждавам за внимателно отношение дали да са отговорни, защото те интуитивно разбират кога се иска от тях отговорност и кога могат да се развихрят на купона. До месец май късметът работи за тях. До началото на месец юли е техният период, в който някой може да се опита да ги излъже. Няма да бъдат засегнати от ретроградната Венера. В края на годината всичката любов на света е тяхна, ако има кой да я понесе. Няма нищо по-хубаво и страшно скорпион да те обича. 

Не трябва да предупреждаваме Стрелец в опасност при общуването. Стрелците са си непоправими оптимисти, дали Меркурий е ретрограден или не могат да бъдат излъгани и подведени много лесно. Голяма част от Стрелците са склонни и да размислят, така че разчитайки на синтез и анализ, не смятам че ще имат неприятности. През майски празници много ще им се иска да обичат целия свят, а това не е полезно за душевното им равновесие. Трябва да внимават в любовните си отношения и в отношенията си с приятелите. На място, на което се появи един Стрелец задължително пристигат и още няколко, което означава, че коня си води табуна. В този период има възможност другите Стрелци малко да се разпръснат, след което отново да се съберат. Краят на годината им е особено успешен. Неженените да се женят към края на годината, нека имат по-дълго време приятелски отношения. Към края на годината Юпитер ще започне отново да се грижи за тях и да им изсипе рога на изобилието. Стрелците са толкова добронамерени, че не трябва да ги предупреждавам за отговорността. 

Всички Козирози ще преживеят една сложна година. Това не означава лоша. Означава година, в която ще се научат, че на този свят има и други хора, с техни желания и трябва да се съобразяват с това. Козирозите обикновено имат амбиции в общественото развитие и ще се научат, че ако подхождат отговорно към тази си дейност ще успеят. Козирозите са тези, които ще трябва с поведението си да дадат сигурност на семейството, в което живеят, на местоработата си. Те са една много приятна зодия, която под черупката си има една безкрайно нежна душа, но избягва да я показва пред хората. Ако събере грижата за групата с нежната си душа, смятам че ще успее да се справи с този тежък период. Юли - август ще е време, което ще е малко по-трудно за представителите на зодия Козирог, защото тогава ще се съберат повече отговорности. Ще дойде време, в което ще трябва да прочетат повече книги. Годината ще бъде особено отговорна, с малко повече натоварване юни - юли. Козирогът няма да пострада от ретроградната Венера. От октомври нататък ще може да си поеме глътка въздух и материално, и интелектуално в рамките на семейството и приятелската група. В края на годината най-после ще бъде разбран, най-вече ще разбере себе си. Какво иска и на къде ще продължава. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

В началото на пролетта Водолеят ще бъде раздразнителен за това, че другите не го разбират. Той обича да си пази и вещите, за да не му ги развали някой. При него има опасност от бъркане на приятелските и любовните отношения. Краят на годината и следващата ще бъдат много успешни за Водолеите, които ще са минали през много проблеми. Ако успеят да разграничат за себе си кое е любов и кое приятелство и да дават точни сигнали, ще си спестят доста недоразумения. Краят на годината и следващата година ще бъде много хубава за Водолеите. До началото на пролетта се изисква от тях отговорност и след това могат да направят анализ на случилото се в техния живот в рамките на последните 3 години. Задължително е представителите на този зодиакален знак да са наясно с финансите си и да нямат повече искания, отколкото могат да си позволят.

Рибите ще започнат годината влюбени – в партньор, в живота или в каквото и да е. В края на зимата и началото на пролетта представителите на тази зодия ще изпадат във време, в което нито те ще разбират какво им казват околните, нито другите ще разбират какво обяснява Рибата. Това обаче ще бъде временно явление. През първата половина на годината, с това изключение, определено ще се чувстват добре и няма неща, за които трябва да бъдат предупреждавани. За тези, които се занимават с изкуство, първата половина на годината ще бъде много успешна. В средата на лятото Рибите няма да имат недоразумения вътре в семейството. Трябва да бъдат внимателни с ретроградната Венера, която ще бъде в периода от април до юли. През втората половина на месец май да внимават с шофирането и употребата на алкохол. 2020 г. е време, в което Рибите могат да отсеят кои са приятелите им. Ще имат възможност за повторение на случки от предишни години, в които ще трябва с отговорност да се отнесат към събитията в живота си. За Рибите втората половина от годината ще бъде по-успешна от първата. За тях годината ще бъде по-спокойна от тази на останалите знаци.

focus-news.net

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 01 Януари 2020 16:05
 • Сряда, 01 Януари 2020 16:05
  Почина голямата българска актриса Виолета Гиндева

  С огромна мъка ви съобщаваме, че днес след кратко боледуване ни напусна прекрасната актриса от трупата на Народния театър ВИОЛЕТА ГИНДЕВА..., съобщиха от Народния театър "Иван Вазов".

  Ще я запомним като най-обичаните лица на българското кино и театър, преподавател, журналист, но преди всичко като човек с непоклатим дух, устоял на повратностите на времето.

  Доц. Виолета Гиндева е българска театрална и филмова актриса, преподавател по Актьорско майсторство за драматичен театър в Театрален колеж "Любен Гройс" и в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски", носител на множество престижни награди. Доц. Гиндева е и директор на Международен филмов фестивал за европейско кино "Европа е тук". 

  Роли в театъра: 

  Виолета Гиндева е изиграла десетки роли в Нов драматичен театър “Сълза и смях”, Кафе –театър “Кадър” – бар София”, Народен театър “Иван Вазов”, Драматичен театър “София “, Драматичен театър “Сава Огнянов “- Русе

  Резултат с изображение за ВИОЛЕТА ГИНДЕВА...

  Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

  Роли в киното: 

  • „Без семейна прилика“ (2004).
   „Прадеди и правнуци“ (1983).
   „Игра с огъня“ (1982).
   „Приключенията на Авакум Захов“ (1980)
   „Юмруци в пръстта“ (1980)
   „Макбет“ (1978)
   „Снаха“ (1976)
   „Сватбите на Йоан Асен“ (1975)
   „Спомен“ (1974)
   „Дъщерите на началника“ (1973)
   „Чертичката“ (1972)
   „Демонът на империята“ (1971)
   „Черните ангели“ (1970)
   „Князът“ (1970)
   „Един снимачен ден“ (1969)
   „Иконостасът“ (1969)

  Свързано изображение

  Награди и отличия:

  • Заслужил артист (1977).
  • Народен артист (1984).
  • Орден „Кирил и Методий“
  • II награда за филма Един снимачен ден на МКФ (Карлови Вари,  Чехословакия 1968).
  • I награда за ролята на (Катерина) от филма „Иконостасът“ на ФБФ (Варна, 1969).
  • I награда (колективна) за филма „Черните ангели“ на МКФ (Карлови Вари,  Чехословакия 1970).
  • Специалната награда (колективна) за филма „Черните ангели“ на ФБФ (Варна, 1970).
  • III награда „за женска роля“ за ролята на (Едел) от „Червено и кафяво“ на Националния преглед на българската драма и театър (1974).
  • Наградата „за екранизация на произведение от литературната ни класика“ за филма „Снаха“ в лицето на режисьора Васил Мирчев на ФБИФ (Варна, 1976).

  Свързано изображение

 • Сряда, 01 Януари 2020 16:05
  Хороскопът на BIG5 за 7 октомври

  Вижте какво вещаят звездите

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни