Четвъртък, 30 Юни 2022

Събота, 01 Октомври 2016 10:54

Закриват мотосезона в София

Затварят центъра за няколко часа

Мотошествие от площад „Св. Александър Невски“ до зала „Арена Армеец“ ще закрие мотосезон 2016 в София. То ще започне от 11:00 часа и ще премине по ул. „Оборище”, бул. „Васил Левски”, бул. „Цариградско шосе”, бул. „Асен Йорданов” до зала „ Арена Армеец”, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Заради събитието се променя организацията на движението в столицата. От 07:00 до 12:00 часа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на пл. „Св. Александър Невски”, както и на ул. „Оборище” между ул. „Г.С. Раковски” и бул. „Васил Левски”. Забраната не важи за участниците в мотошествието.

От 09:00 до 12:00 часа се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки на ул. „Оборище” между бул. „Васил Левски” и ул. „Г.С. Раковски”; на ул. „11-ти август” между ул. „Московска” и пл. „Св. Ал. Невски”; на ул. „15-ти ноември” между бул. „Цар Освободител” и пл. „Св. Ал. Невски”; на ул. „Дунав” между ул. „Московска” и пл. „Св. Ал. Невски”.

Столичната дирекция на вътрешните работи е осигурила охрана на мероприятието и постове за контрол и регулиране на движението.

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни