Петък, 01 Юли 2022

Понеделник, 03 Октомври 2016 12:05

Ядем пица и слабеем?

Мечтите на милиони хора по света се сбъдват с резултатите от ново изследване, проведено в Лондон. То разкрива, че яденето на пица всъщност може да доведе до загуба на излишни килограми.

Не, това не е шега, просто трябва да знаете кога и как да консумирателюбиматаси пица.

Авторите на изследването са установили, чеако веднъж седмично ядете пица, няма да напълнеете, а и ще се чувствате много по-мотивирани и щастливи. Като най-подходящ ден за това те посочват неделя, защото тогава тялото ни се подготвя за новата работна седмица.

Освен това ако хапвате пица два пъти в седмицата, но до 13:00 часа, това няма да повлияе негативно на теглото ви, а напротив, ще стимулира организма ви да започне да гори калории, стига да не ядете вредни храни през останалата част на деня.

Добре е да имате предвид, ченай-здравословната пицае тази, която съдържа качествено брашно и пресни продукти - домати, моцарела, пресен босилек и зехтин.

Пиците с лютиви подправкисъщо са подходящи за хора, които искат да бъдат здрави и с тънка талия, допълват от foodpanda. Не забравяйте, че лютото е един от най-вкусните съюзници в борбата с излишните килограми.

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни