Сряда, 31 Май 2023

Понеделник, 03 Октомври 2016 14:15

Сестра на убито момче към Борисов: Сега дори не ги хващате

BIG5  публикува писмото на Боряна Терзиева от Фейсбук до Бойко Борисов.

 

Жената е сестра на Ники Терзиев – момче, което загива в катастрофа на магистрала "Хемус" на 28 септември.


„Г-н Борисов, помните ли детето от снимката? Тогава попитахте брат ми какъв иска да стане като порасне и той отговори футболист. Вие го посъветвахте да стане каратист, че той да ги рита, а не него да ритат. Ники беше убит преди месец като служебната му кола бе изхвърлена от пътя от шофьор, карал със скорост над 220 км/ч - близо три пъти над ограничението.

На убиеца нито му е повдигнато обвинение, нито е задържан, а може вече да не е и в страната - въпреки свидетелските показания и въпреки полицейския протокол. Нищо че преди няколко години въпросният индивид е убил и жена на пешеходна пътека и УСЛОВНАТА му присъда е изтекла, а дори наскоро му е била върната и книжката. Той сега е невредим и си кара тунингованата кола на свобода.

Докато брат ми - футболист на Суворово и шампион по плажен футбол с МФК "Спартак" Варна - лежи в гроба и ще си остане завинаги на 23. Докога законът ще защитава тези, които го нарушават? Докога подобно безръзсъдно и нагло поведение на пътя ще причинява смърт "по непредпазливост"?

Снимката е правена, когато бяхте Главен секретар на МВР и думите ви бяха "Ние ги хващаме - те ги пускат" - сега вече даже не ги и хващате. Niki Terziev бе достоен син на недостойна за него държава. Дали ще почива в мир!“.

За убиеца на Ники не се знае нищо, близките на загиналото момче казват, че е на свобода. Следователите не съобщават подробности, за да не се пречило на разследването, казва сестрата на Ники.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни