Четвъртък, 30 Юни 2022

Понеделник, 03 Октомври 2016 17:04

Разследват полицай за побой

Районната прокуратура в Поморие е образувала досъдебно производство по сигнал за тежък побой, нанесен от служител на МВР над жител на Каблешково.

Инцидентът е от 20 септември. Николай Х. е претърпял хирургическа интервенция след жесток побой. Нанесена му е средна телесна повреда. Той е получил разкъсване на белия дроб. Досъдебното производство се води срещу виновно лице, съобщиха от прокуратурата. Ако бъдат събрани доказателства, полицаят ще бъде обвинен за престъпление по чл.129, ал.1 от НК, който предвижда лишаване от свобода до 6 г. Според запознати до боя се стигнало след дребно спречкване.

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 03 Октомври 2016 17:04
  Полицай втрещи социалните мрежи със скандална нашивка! Убийство!

  Ето превод на скандална нашивка на полицай от днешните протести - "Един изстрел, едно убийство, без угризения, аз решавам".

 • Понеделник, 03 Октомври 2016 17:04
  Оглушаваме

  Оглушаваме. Оглушаваме за моралните сривове, които ежедневно ни погребват живи, за политическото сквернословие, за корупционните цинизми, за пискливия оргазъм на актьори, журналисти, юристи и учени, изнасилвани от безкнижници...И ослепяваме. Ослепяваме за всички видове мръсотии - и за калта, с която ни заливат, ако не си мълчим и не се крием.

 • Понеделник, 03 Октомври 2016 17:04
  Извънредно положение в Джорджия, нахлуха в централата на CNN

  Брайън Кемп съобщи в „Туитър“, че до 500 служители на гвардията ще бъдат разположени незабавно, „за да защитят хората и имуществото в Атланта“

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни