Неделя, 03 Юли 2022

Сряда, 05 Октомври 2016 10:34

Истината за КТБ, кой ни управлява и всичко останало. Как (раз)ЦЕПКА Цачева ръководи действията ОТЗАД

Авторската рубрика на Кауза Лично

Клипът "Цъфнал гербер" всъщност е "Цепнал гъз" в изпълнение на (раз)ЦЕПКА Цачева и започва с думите "Ще ми пее на кура". Обърнете внимание какво казва един от присъстващите, попаднал на забавата на ВИП-аджийте - от 00:34 сек. Очаквайте скоро видеото със субтитри. Ще ви покажем случващото се зад кадър, когато ГЕРБ се съберат.

Схемата за КТБ, нашият живот и всичко останало

Преди изборите през 2013 година.

Милиционери, прасета и участващи боклуци.

Мирослав Найденов - програмиран предател. Подготвен да създаде БАСТА, за да изсмуче недоволните ХОРА от ГЕРБ. Така тези, за които умишлено са направени компромати, ще останат под роководството на Бойко Борисов. Те ще бъдат напълно контролирани и ще се гарантира подчинението им.

Разговорите от записите "бръмбър гейт" са направени съзнателно и умишлено от участващите в тях Мирослав Найденов, прокурор Кокинов и Бойко Борисов. Целта на записите е да се внуши, че главният прокурор Нещастник Цацаров е представен като строг и независим, както че Бойко не може да го командва. Така се подготвя публиката за бъдещата кражба на КТБ.  

Николай Бареков - изпраща се за зелен хайвер в Костинброд, където не са напечатани незаконно допълнителни фалшиви бюлетини. Така той в последствие на изборите събира протестният вот, но всичките му депутати са избирани от Борисов и компания.

Петър Кънев от БСП- хванат с 14-годишната Лора от Люлин, както и с около 40 други проститутки. Другарят Кънев, в малка стайчка с огледало в неговата печатница Датекс, гледа как непълнолетни момичета му лапат дъртата мека тиквена дръжчица. Той е заловен от БОП, действаща като частна и подчинена не на закона, а лично на Бойко Борисов и Цветан Цветанов. С този компромат Бойко Борисов го кара да подготви фалшивите бюлетини, за "предсрочните избори" през 2013 година. Същият в последствие печата незаконно и милярди левове без позволението на БНБ. Те се използват от организираната банда психопати, ръководеща държавата за имамите с европейските средства. Сега поради изтеглянето на тези незаконно напечатани банкноти навсякъде в България се усеща липсата на кеш пари.

Гей Шеф - Сергей Станишев фалшифицира изборите за председател на БСП. Така вместо Драгомир Стойнев, за когото са гласували делегатите на конгреса на БСП, е назначен зависимият от Борисов и бандата му, пияница- другарят Миков.

Сотир ЦАЦАров - "независим" проКУРор, хванат от шпионажната мрежа на Борисов и Цветанов. На записите се намира в определени пози, когато очилата му са напукани. В последствие е поставен под абсолютен контрол.

Веселин МАГАРЕшки - новият Левски. Програмираният честен бизнесмен, преборил държавата и успял да намали цените на петрола и лекарствата в полза на хората. В момента е основател на "Национално Освободително Движение Хвани Ме За Кура".

II. Изборите 2013 година

Цветан Василев - човек, който е използван за да бъде набеден за "крадецът" и виновникът за кражбата, извършена от организираната държавна банда, ръководена от Борисов и Пеевски

Делян Пеевски - предложен от Сергей Станишев и Бойко Борисов зa шеф на ДАНС, с цел да се създадат предпоставки за протести. След реализиране на схемата за кражбата на КТБ, Борисов да бъде върнат на бял кон и невинен.

При желание на българският народ останалите главни и второстепенни артисти, които унищожават живота ни, ще бъдат изнесени и осветени.

Източник: Рубриката е авторска, без редакторска намеса

Медия

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 05 Октомври 2016 10:34
  Шок! Любимата водеща на премиера излиза във ваканция, зарязва рубриката си до септември

  Рубриката "Чети етикета" в сутрешния блок на БТВ излиза във ваканция. Новината съобщи водещата Биляна Гавазова. Припомняме, че след като в едно свое изказване пред журналисти Бойко Борисов заяви, че любимото му предаване е "Чети етикета", от медията побързаха да направят отделна шапка и редовно излъчване на Гавазова в ефира. Потребителското островче в телевизионния океан няма да се излъчва до септември. 

  Пред медията има огромен проблем. Медията трябва да измисли достоен заместител на потребителската рубрика, която радва министър-председателя, който отново няма да си взима отпуска през лятото, а най-вероятно сутрин ще гледа сутршни блокове. Премиерът предупреди и своите министри да не прекаляват с почивките и ги предупреди, че през целия август иска кворум в Министерски съвет. 

 • Сряда, 05 Октомври 2016 10:34
  "Кауза лично" и Митьо Пищова: Всичко под 1% е огромен успех за нас!

  Най-важно ми е да разкрия всичките неща на много кандидати, защото няма един реален кандидат, който да е чист.

 • Сряда, 05 Октомври 2016 10:34
  Александър Атанасов: Нека Елена Ангелова да каже кой писа исковата молба

  Аз съм бащата на второто й дете, категоричен е той

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни