Събота, 28 Май 2022

Петък, 07 Октомври 2016 15:35

Апокалипсис от А до Я

Кауза ЛИЧНО (Личен Избор за Човешко Ново Общество)

Призоваваме глобалните театрални трупи да престанат с интернет спекулацията, наречена "война в Сирия". Ако продължават с тази игра, хората масово ще повярват в нея. А когато заемат различни страни на фронтовете, тогава от интернет реалност тя ще се превърне в реалност. Прекаляването с театралните постановки на глобално ниво е било донякъде оправдано, ако е в полза на човека. До там и обратно. От АА до ЯЯ, като няма първи, няма и последни. Времето на първият е равно на времето на последния в строя.

От фондация до асоциация, за да положим устойчиви основи на нова фондация - Свят и Земя за Човека и Хората. 

Източник: Рубриката е авторска на Кауза Лично и без редакторска намеса.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 07 Октомври 2016 15:35
  Шок! Любимата водеща на премиера излиза във ваканция, зарязва рубриката си до септември

  Рубриката "Чети етикета" в сутрешния блок на БТВ излиза във ваканция. Новината съобщи водещата Биляна Гавазова. Припомняме, че след като в едно свое изказване пред журналисти Бойко Борисов заяви, че любимото му предаване е "Чети етикета", от медията побързаха да направят отделна шапка и редовно излъчване на Гавазова в ефира. Потребителското островче в телевизионния океан няма да се излъчва до септември. 

  Пред медията има огромен проблем. Медията трябва да измисли достоен заместител на потребителската рубрика, която радва министър-председателя, който отново няма да си взима отпуска през лятото, а най-вероятно сутрин ще гледа сутршни блокове. Премиерът предупреди и своите министри да не прекаляват с почивките и ги предупреди, че през целия август иска кворум в Министерски съвет. 

 • Петък, 07 Октомври 2016 15:35
  "Кауза лично" и Митьо Пищова: Всичко под 1% е огромен успех за нас!

  Най-важно ми е да разкрия всичките неща на много кандидати, защото няма един реален кандидат, който да е чист.

 • Петък, 07 Октомври 2016 15:35

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни